Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επιτελείο Αβέρωφ: Ψηφίζοντας Χριστοδουλίδη παίρνεις Νικόλα

Offsite Team -
05.12.2022

Επιτελείο Αβέρωφ: Ψηφίζοντας Χριστοδουλίδη παίρνεις Νικόλα

Επανέρχεται η Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου για κρυφές συμφωνίες

Σε δηλώσεις της η Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, Εκπρόσωπος Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για κρυφές συμφωνίες και εκλογές έριξε τα πυρά της σε Χριστοδουλίδης και Μαυρογιάννη.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι ψηφίζοντας Ανδρέα Μαυρογιάννη το αποτέλεσμα είναι το ΑΚΕΛ και οι πολιτικές που έφεραν τη χώρα στη χρεωκοπία ενώ όπως συνέχισε ψηφίζοντας Νίκο Χριστοδουλίδη, παίρνεις Νικόλα Παπαδόπουλο

Παράλληλα σημείωσε ότι η Κύπρος χρειάζεται σταθερότητα, διαφάνεια και ασφάλεια, χωρίς ρίσκα, πειράματα και υποκρισίες. Και τη σταθερή πορεία της χώρας μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί να την εγγυηθεί, κατέληξε.

Αυτούσια η δήλωση: 

Το να βρεθεί κοινός τόπος μεταξύ ενός υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας και ενός κόμματος, είναι φυσιολογικό. Το περίεργο είναι η συμφωνία αυτή να παραμένει στο σκοτάδι, κρυμμένη από τους πολίτες. Όπως κάνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος με τον Νίκο Χριστοδουλίδη.  

Οι πολίτες δικαιούνται να ξέρουν το αποτέλεσμα που θα έχει η όποια επιλογή τους. Ψηφίζοντας Αβέρωφ Νεοφύτου, το αποτέλεσμα είναι Αβέρωφ Νεοφύτου και Δημοκρατικός Συναγερμός. Δηλαδή ικανότητα, σταθερότητα, αποφασιστική και υπεύθυνη ηγεσία.

Ψηφίζοντας Ανδρέα Μαυρογιάννη το αποτέλεσμα είναι το ΑΚΕΛ και οι πολιτικές που έφεραν τη χώρα στη χρεωκοπία. Ψηφίζοντας Νίκο Χριστοδουλίδη, παίρνεις Νικόλα Παπαδόπουλο. Ο οποίος δήλωνε από την επαύριον των βουλευτικών, ότι το ΔΗΚΟ θα βρίσκεται οπωσδήποτε στην επόμενη κυβέρνηση, με κάθε τρόπο.

Είναι ηλίου φαεινότερο πως ο κ. Χριστοδουλίδης είναι ο πιο αδύναμος κρίκος σε αυτή την κοινοπραξία.

Η Κύπρος χρειάζεται σταθερότητα, διαφάνεια και ασφάλεια, χωρίς ρίσκα, πειράματα και υποκρισίες. Και τη σταθερή πορεία της χώρας μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί να την εγγυηθεί.

Home