Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επίθεση ΑΚΕΛ / μνημόσυνο Γρίβα:O Mαυρογιάννης τιμά τη Δημοκρατία

Offsite Team -
22.01.2023 - 15:15

Επίθεση ΑΚΕΛ / μνημόσυνο Γρίβα:O Mαυρογιάννης τιμά τη Δημοκρατία

«Κυβέρνηση Αναστασιάδη, ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ τίμησαν και πάλι τον ολετήρα Γρίβα»

Eπίθεση ΑΚΕΛ σε Κυβέρνηση Αναστασιάδη, ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ που τίμησαν σήμερα Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 το μνημόσυνο του Γρίβα, Σύμφωνα με τον βουλευτή Άριστο Δαμιανού, «σήμερα ξαναντράπηκε η ντροπή. Κυβέρνηση Αναστασιάδη, ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ τίμησαν και πάλι τον ολετήρα Γρίβα».

>>>>Διαβάστε επίσης: ΑΚΕΛ σε Χριστοδουλίδη: Θέλεις να βάλεις το ΕΛΑΜ στην Κυβέρνηση;<<<<

Ο κ. Δαμιανού τόνισε ότι σχεδόν μισό αιώνα από το πραξικόπημα και την εισβολή οι υμνητές του Γρίβα και της ΕΟΚΑ Β´ παραμένουν αμετανόητοι. Σχεδόν μισός αιώνας κατοχής και όμως συνεχίζουν να προκαλούν το δημοκρατικό αίσθημα του λαού μας. Κι’ ας τους θυμίζει ο βουβός Πενταδάκτυλος τη δράση του Γρίβα και των οπαδών του».

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ είπε ότι «την  ώρα που οι επίδοξοι συνεχιστές του Νίκου Αναστασιάδη, Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκος Χριστοδουλίδης διαγκωνίζονται για τις ψήφους του ακροδεξιού ΕΛΑΜ, για να συνεχίσουν την πατριδοκαπηλία και τις αδιέξοδες πολιτικές στο κυπριακό, υπάρχει ο άλλος δρόμος: εκείνος της δημοκρατίας, της διεκδίκησης και του αγώνα για ειρηνική απελευθέρωση και επανένωση. Αυτόν το δρόμο προσφέρει η ανεξάρτητη υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη».  

Καταλήγοντας ανέφερε ότι «οι πολίτες σήμερα έχουν επιλογή. Να γυρίσουν σελίδα. Με έναν Πρόεδρο που θα τιμά τη Δημοκρατία και την αντίσταση, όχι την προδοσία και το έγκλημα του 1974. Με έναν Πρόεδρο που θα αγωνιστεί για την ειρηνική επανένωση τόπου και λαού και όχι για τα όσα εκτρωματικά ακούστηκαν και έγιναν σήμερα στη Λεμεσό».

Home