Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επίθεση Μαυρογιάννη σε Αβέρωφ και Νίκο για παρακολουθήσεις

Offsite Team -
09.11.2022

Επίθεση Μαυρογιάννη σε Αβέρωφ και Νίκο για παρακολουθήσεις

«Από σκάνδαλο σε σκάνδαλο, μετά τις πολιτογραφήσεις, ήρθαν οι παρακολουθήσεις»

Είναι πραγματικά σοκαριστικά και θλιβερά τα όσα τεκμηρίωσε η Επιτροπή PEGA η οποία αναφέρει ότι η Κύπρος είχε κομβικό ρόλο στη βιομηχανία παρακολουθήσεων. Είναι επίσης σκανδαλώδη τα όσα αποκαλύφθηκαν για τις σχέσεις ή και τις συναλλαγές εταιρειών παραγωγής λογισμικών με το κυβερνών κόμμα και την κυβέρνηση, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Όπως αναφέρει, η δική μας απαίτηση, είναι η πλήρης διερεύνηση των όσων αποκαλύφθηκαν και η απόδοση ευθυνών. Είναι αδιανόητο να πλήττονται με τέτοιο τρόπο ανθρώπινα δικαιώματα και οι κυβερνώντες να κρύβονται από τις ευθύνες τους και από τον έλεγχο.

Προσθέτοντας ότι, το κράτος δικαίου και η Δημοκρατία πρέπει να διαφυλαχθούν και να προστατευθούν. Και αυτό θα γίνει μόνο με πλήρη διαφάνεια και λογοδοσία.

Η κυβέρνηση του Δημοκρατικού Συναγερμού, με πρωταγωνιστές τους κκ Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκο Χριστοδουλίδη, φέρουν ακέραια την ευθύνη και γι’ αυτό το σκάνδαλο παραβίασης θεμελιωδών δικαιωμάτων και θεσμικής διαπλοκής, αλλά και για την απόπειρα συγκάλυψης του.

Μετά τις πολιτογραφήσεις, ήρθαν οι παρακολουθήσεις. Οι κυβερνώντες εργαλειοποιούν κράτος και θεσμούς για να κάνουν τις δουλειές τους, σέρνοντας το όνομα της Κύπρου από το ένα σκάνδαλο στο άλλο. Τον Φλεβάρη ο κυπριακός λαός πρέπει να βάλει ένα τέρμα στην κατρακύλα. Να φέρει με τη ψήφο του την προοδευτική αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Home