Έξαλλοι οι κυνηγοί με Θεολόγου: «Εκμεταλλεύτηκε τους κόπους μας»

Έξαλλοι οι κυνηγοί με Θεολόγου: «Εκμεταλλεύτηκε τους κόπους μας»

Το ΚΕΚΚ κάνει λόγο για καταπάτηση των συμφωνηθέντων από την Α. Θεολόγου

Το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών (ΚΕΚΚ) σε ανακοίνωσή του σχετικά με την λήξη της συνεργασίας ανάμεσα στο Κίνημα Ανεξάρτητοι και το ΚΕΚΚ, κάνει λόγο για καταπάτηση των συμφωνηθέντων από την επικεφαλής του Κινήματος Ανεξάρτητων Άννα Θεολόγου και αναφέρει ότι διαφυλάσσει όλα τα νόμιμα του δικαιώματα "για οποιεσδήποτε παράπλευρες απώλειες, αφού έχουν δαπανηθεί τεράστια ποσά για να γίνει κατορθωτή αυτή η συνεργασία, η οποία ως εμφαίνεται, ουδέποτε ήταν σκοπός μερικών, να παραμείνει μέχρι και το πέρας των εκλογών".

"Η κ. Θεολόγου μπήκε σε συζητήσεις με την ηγεσία του Κινήματος Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών και γνώριζε πολύ καλά εξ’ αρχής, ότι αντιπροσωπεύουμε τους νομοταγείς κυνηγούς, οικογενειάρχες και εργαζομένους, μα παν’ απ’ όλα απλούς συνειδητοποιημένους ανθρώπους της κοινωνίας που ζούμε. Όταν αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί μας το όνομα του Κινήματος μας ήταν το ίδιο με τώρα, Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών" αναφέρεται.

Προστίθεται ότι συμφωνήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας μέσα από ένα μνημόνιο συναντίληψης, με κοινές θέσεις και κοινά αποδεχτούς υποψήφιους και ότι "η πρόσφατη γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα για το όνομα, ήταν για την κ. Θεολόγου ως φαίνεται απλά η αφορμή".

"Ως Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, όλες μας οι αποφάσεις σε αυτή την διαδικασία, γίνονταν και γίνονται δημοκρατικά και με απολυτή διαφάνεια από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος μας, πράγμα που ως φάνηκε δεν γινόταν/γίνεται με τα μέλη και φίλους της κ. Θεολόγου. Αυτό φάνηκε και από τις συναντήσεις που είχαμε με την ίδια πριν την επιστολή που λάβαμε από το υπουργείο Εσωτερικών περί τις 9 και 15 Απριλίου όπου ξεκάθαρα είχε παρθεί η απόφαση λύσης συνεργασίας μας από μέρους της ίδιας χωρίς όμως να ενημερώσει κανένα από τα στελέχη μας που ήταν παρών στις συναντήσεις που γίνονταν με σκοπό εξεύρεσης μια λύσης" προστίθεται.

Το ΚΕΚΚ αναφέρει ότι στη τελευταία τους συνάντηση, έδωσαν δυο εισηγήσεις προς την κ. Θεολόγου, για να ξεπεραστεί το θέμα με το όνομα και να συνεχιστεί, "η ομολογουμένως ανοδική πορεία της συνεργασίας" και συνεχίζει ότι η κ. Θεολόγου "έχει καταπατήσει τα συμφωνηθέντα και έχει εκμεταλλευτεί τους κόπους μας, αλλά την προσπάθεια μας για μια πραγματική αλλαγή προφανώς για προσωπικούς της λόγους".

"Νιώθουμε μια μεγάλη απογοήτευση όχι για την λύση της συνεργασίας την οποία πληροφορηθήκαμε μέσα από τον Τύπο καθώς η ίδια δεν είχε το θάρρος να μας το πει απευθείας, αλλά για το γεγονός ότι η κ. Θεολόγου με τις πράξεις της έχει αποδείξει ότι αποτελεί και αυτή μέρος ενός συστήματος το οποίο σκοπό έχει μόνο το προσωπικό συμφέρον και το προσωπικό όφελος".

Καταλήγοντας, το ΚΕΚΚ αναφέρει ότι είναι έτοιμοι να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο τους με καθαρά και ανεξάρτητα άτομα με στόχο "την σωστή εκπροσώπηση του Κύπριου πολίτη, του νόμιμου κυνηγού και του έντιμου συμπολίτη μας στην Βουλή των Αντιπροσώπων".

Home