Εξετάζουν την Δευτέρα στο Προεδρικό την απόδοση των μέτρων

Εξετάζουν την Δευτέρα στο Προεδρικό την απόδοση των μέτρων

Την κατάσταση σχετικά με μέτρα κατά COVID19 εξετάζουν αύριο (Δευτέρα 06/04) η Διυπουργική και το Υπουργικό

Την κατάσταση σε σχέση με απόδοση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, θα εξετάσει και θα αξιολογήσει αύριο η αρμόδια διυπουργική επιτροπή, η οποία θα συνέλθει υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.  

Τη συνεδρία της διυπουργικής επιτροπής θα ακολουθήσει συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος ανέφερε ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, πριν από την οποία θα συνέλθει η διυπουργική επιτροπή υπό την προεδρία του Προέδρου Αναστασιάδη, προσθέτοντας πως εν πάση περιπτώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώνεται καθημερινά για την κατάσταση.

 

Ερωτηθείς κατά πόσον θα ληφθούν νέες αποφάσεις αναφορικά με τα μέτρα, ο κ. Κούσιος δεν θέλησε να αναφερθεί περαιτέρω, περιοριζόμενος να δηλώσει ότι θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης στη διυπουργική όπου θα ενημερωθεί ο Πρόεδρος και μετά θα συνεδριάσει το Υπουργικό.  

«Θα υπάρξει μια αξιολόγηση της κατάστασης όπως αυτή διαμορφώνεται, θα ενημερωθεί ο Πρόεδρος, θα δώσει οδηγίες και θα πάμε στη συνέχεια στο Υπουργικό», δήλωσε, συγκεκριμένα.

ΚΥΠΕ

Home