Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΓΓ ΑΚΕΛ: Εκστρατεία σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο για κύμα ακρίβειας

Offsite Team -
16.11.2021

ΓΓ ΑΚΕΛ: Εκστρατεία σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο για κύμα ακρίβειας

Συνάντησης με τους Συμπροέδρους της ομαδας της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο

Προχώρησε σε δηλώσεις μετά το τέλος της συνάντησης με τους Συμπροέδρους της GUE/NGL ο ΓΓ ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου, λέγοντας πως αντάλλαξαν απόψεις για την εκστρατεία που η Αριστερά θα κάνει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και σε εθνικό επίπεδο με στόχο να αντιμετωπιστεί το κύμα της ακρίβειας.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Αυτούσια η δήλωση:

Με την ευκαιρία της συνάντησης που είχαμε με τους συμπροέδρους της Ομάδας της Αριστεράς, ευχαριστήσαμε την Ομάδα της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο για τη σταθερή και διαρκή υποστήριξη που δίνουν στον αγώνα του κυπριακού λαού για λύση απελευθέρωσης - επανένωσης. Την ίδια ώρα είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και για ζητήματα πολιτικής, όπως έχει αναφερθεί. Ειδικά για τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις συνέπειες τις πανδημίας αλλά και τις συνέπειες της  ακρίβειας και την ανάγκη όπως τα κράτη μέλη και η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση αναπτύξουν πολιτικές που να προστατεύουν τον κόσμο από το κύμα της ακρίβειας.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ανταλλάξαμε απόψεις για την εκστρατεία που η Αριστερά θα κάνει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και σε εθνικό επίπεδο με στόχο να αντιμετωπιστεί το κύμα της ακρίβειας. Είναι γνωστό ότι το ΑΚΕΛ πήρε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες στην Κύπρο για τη μείωση του συντελεστή του ΦΠΑ στον ηλεκτρισμό. Τέτοιες συγκεκριμένες πρωτοβουλίες θα συνεχίσει να αναλαμβάνει το ΑΚΕΛ με τη στήριξη και τη συνεργασία της Ομάδας της Αριστεράς στην Ευρώπη.  

Home