Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΓΓ του ΑΚΕΛ: Σημαντικός πυλώνας για την ανάπτυξη το ΤΕΠΑΚ

Offsite Team -
03.03.2020

ΓΓ του ΑΚΕΛ: Σημαντικός πυλώνας για την ανάπτυξη το ΤΕΠΑΚ

Thumbnail
Όλα όσα είπε Άντρος Κυπριανού

Το ΑΚΕΛ αποδίδει τεράστια σημασία στον ρόλο της Τεχνικής Εκπαίδευσης στην Κύπρο και στην προσπάθεια η χώρα μας να αναπτυχθεί σωστά, είπε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, σημειώνοντας ότι το  ΤΕΠΑΚ είναι ένας σημαντικός πυλώνας αυτής της προσπάθειας.

 

Ο κ. Κυπριανού, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος, επισκέφθηκε το μεσημέρι το ΤΕΠΑΚ και αφού παρακάθισε σε σύσκεψη με μέλη του Συμβουλίου και των Πρυτανικών Αρχών, ξεναγήθηκε στα γειτονικά κτίρια του Πανεπιστημίου και στις διάφορες Σχολές.

 

Σε δηλώσεις του είπε πως το ΤΕΠΑΚ είναι ένας σημαντικός πυλώνας στην προσπάθεια της χώρας μας ν`αναπτυχθεί σωστά και πως "χρειάζεται τη στήριξη όλων μας, έτσι ώστε ν`αναπτυχθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα και πιο ολοκληρωμένα".

 

Εξέφρασε την ικανοποίησή του "γιατί διαπιστώνουμε ότι στα χρόνια που λειτουργεί, έχει πολύ μεγάλες επιτυχίες, συνεχίζει να αναπτύσσεται με ένα προγραμματισμό και στη βάση ενός συγκεκριμένου σχεδίου",

 

Ικανοποίηση εξέφρασε ακόμη για το γεγονός ότι οι νέες πρυτανικές αρχές έχουν προσπαθήσει να διαμορφώσουν ένα ολοκληρωμένο πλάνο ανάπτυξης του ΤΕΠΑΚ, "στο οποίο εμείς θα παρέχουμε αμέριστη τη στήριξη μας".  

Τα αποτελέσματα τα οποία φέρνει (το ΤΕΠΑΚ) είναι πολύ ικανοποιητικά, είπε και πρόσθεσε ότι " μαζί με το Πανεπιστήμιο Κύπρου και άλλες Σχολές στην Κύπρο, βγάζουν τη χώρα μας ασπροπρόσωπη και χρειάζονται τη στήριξη μας, που εμείς θα τη δώσουμε απλόχερα".  

Τον ΓΓ του ΑΚΕΛ ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον του και τη στήριξη, ο Πρύτανης καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, Πανίκος Φιλίππου, κάνοντας λόγο για μια παραγωγική και εποικοδομητική συνάντηση.

Home