Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Γιατί κάλεσε Νικόλα «ξαφνικά» στο Προεδρικό ο ΠτΔ

Του Στέλιου Στυλιανού -
21.10.2019 - 13:35

Γιατί κάλεσε Νικόλα «ξαφνικά» στο Προεδρικό ο ΠτΔ

Thumbnail
Τι συζητήθηκε στην συνάντηση των δύο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Στο Προεδρικό  μετέβη το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άντρες αντάλλαξαν απόψεις για σειρά ζητημάτων εσωτερικής διακυβέρνησης για τα οποια ο ΠτΔ ζήτησε τις απόψεις του ΔΗΚΟ,  με τον Νικόλα Παπαδόπουλο να καταθέτει τις απόψεις του κόμματος του πάνω σε σημαντικά ζητήματα της Εσωτερικής Διακυβέρνησης.

Όπως σημειώνουν στην Offsite πηγές από το ΔΗΚΟ στην συνάντηση των δύο δεν υπηρξε συζητηση για το Κυπριακο, αλλά ούτε για τους προϋπολογισμούς.

Τέλος οι ίδιες πηγες επισημαίνουν ότι δεν υπήρξε καμία συζήτηση ούτε για τον ανασχηματισμό για τον οποίο θα προβεί ο Νίκος Αναστασιάδης το επόμενο διάστημα.

Απαντά σε Οκτάι ο ΠτΔ: Δεν θα ακολουθήσουμε τον κατήφορο

Offsite Team -
27.06.2022 - 20:21

Απαντά σε Οκτάι ο ΠτΔ: Δεν θα ακολουθήσουμε τον κατήφορο

Thumbnail
«Παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο για εξεύρεση λύσης»

Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον κατήφορο μιας απρεπούς συμπεριφοράς που ακολουθούν όσοι έχουν αναθεωρητικές συμπεριφορές, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

>>>Διαβάστε επίσης: Ο Οκτάι απορρίπτει τα ΜΟΕ με δηλώσεις εναντίον του ΠτΔ

Προσερχόμενος στην τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, και κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του Τούρκου Αντιπροέδρου που βρίζει και απορρίπτει τα ΜΟΕ και δεν θέλει να κάνει οποιαδήποτε παραχώρηση, ζητώντας και την Αμμόχωστο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο και για επανάληψη των συνομιλιών και για εξεύρεση λύσης στη βάση των ψηφισμάτων των ΗΕ, του Χάρτη των ΗΕ, των ευρωπαϊκών αξιών και αρχών.

Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον κατήφορο μιας απρεπούς συμπεριφοράς που ακολουθούν όσοι έχουν αναθεωρητικές πολιτικές».

Home