Χαμπουλλάς: Ψηφίζει Ανόρθωση – καταψηφίζει βουλευτιλίκι

Χαμπουλλάς: Ψηφίζει Ανόρθωση – καταψηφίζει βουλευτιλίκι

Απορρίπτει ότι θα ανταλλάξει την σιωπή του για ποδόσφαιρο με βουλευτική έδρα

Αφοσιωμένος ψυχή τε και σώματι στην ομάδα που Προεδρεύει και θεωρεί ότι ο ανώτατος θώκος της, εν πολλοίς προσφέρει μεγαλύτερη αίγλη και ηθική ικανοποίηση αλλά και αναγνώριση από την κοινωνία , παρά η βουλευτική έδρα, παρουσιάζεται ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΧΑΜΠΟΥΛΛΑΣ.

Διαλύοντας τις φημολογίες και τα κακόβουλα σχόλια που παρουσιάσθηκαν στην δημόσια σφαίρα και στα κοινωνικά καφενεία ( σόσιαλ μίντια), ότι ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης θα ανταλλάξει την σιωπή του για τα διαδραματιζόμενα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο με βουλευτική έδρα, δηλώνει κατηγορηματικά στην offsite ότι τέτοιο ενδεχόμενο δεν υφίσταται, ούτε στην σφαίρα της φαντασίας. 

Όπως περιφέρεται σε κομματικά γραφεία και ιδιαίτερα στην επαρχία Αμμοχώστου, ο κ. Χαμπουλλάς για να μην ταράξει τα νερά περαιτέρω, θα σιωπήσει και θα προωθηθεί από κέντρα αποφάσεων ως διευκόλυνση  και αντάλλαγμα για να καταλάβει- επανέλθει εκ νέου στον Ναό της Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της ιστορικής ομάδας της Αμμοχώστου , όπως επισήμανε, θεωρεί την Προεδρία της Ανόρθωσης υπέρτερη τιμή παρά την βουλευτική έδρα, τονίζοντας ότι η αγάπη του κόσμου της πόλης του αποτελεί το μεγαλύτερο παράσημο για τον ίδιο που δεν συγκρίνεται με οποιοδήποτε  πολιτειακό αξίωμα .

Με την δήλωση του στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα μας ο κ. Χαμπουλλάς, εμμέσως αλλά σαφέστατα, καθησυχάζει έως και ανακουφίζει τους δελφίνους που θα επιδιώξουν κατάληψη βουλευτικής έδρας  με τον ΔΗΣΥ στην Αμμόχωστο, αφού η δύναμη της Ανόρθωσης στο εκλογικό σώμα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και καταλυτική ως προς την εκλογή σε αξιώματα. 

Προφανώς ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης και η βούληση του στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου του 2021, θα κρίνουν αρκετά και προφανώς θα αφήσει το στίγμα του χωρίς να θεωρείται δεδομένη η στήριξη του προς οποιοδήποτε πρόσωπο ή κόμμα.

Πάντως ο κ. Χαμπουλλάς νοιώθει πλήρης αυτή την περίοδο και ομολογεί εκ βαθέων ότι νοιώθει μαγικές στιγμές στην Προεδρία της ομάδας του και θα συνεχίσει να τραγουδάει μαζί με ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ - ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥΛΛΑΙΔΗ και τους Ανορθωσιάτες , όπως ο ίδιος επισημαίνει με περίσσιο πάθος και ιδιαίτερη πάντα συγκίνηση, το άσμα- ύμνο « χώμα που περπάτησα / γη που νοσταλγώ/ χώμα που μ’  ανάστησες / Αμμόχωστος» που άδει αξεπέραστα ο μοναδικός ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΙΩΤΗΣ. 

Home