Χάρης: Δεν υπάρχει λεφτόδεντρο για υλοποίηση όλων των προτάσεων

Χάρης: Δεν υπάρχει λεφτόδεντρο για υλοποίηση όλων των προτάσεων

Συνδυασμό δημοσιονομικής εξυγίανσης με ανάπτυξη συστήνει ο ΥΠΟΙΚ
Υλοποίηση των μέτρων της Κυβέρνησης για επανεκκίνηση της Οικονομίας

Η κατάσταση στην οικονομία είναι δύσκολη και επιβάλλει σοβαρές και υπεύθυνες αποφάσεις εκ μέρους όλων. Μετά από μια μακρά περίοδο διαβούλευσης, μετά από πολλές συζητήσεις στις Επιτροπές της Βουλής, η κυβέρνηση οριστικοποίησε προτάσεις που θα δώσουν πολύτιμες ανάσες ρευστότητας στην οικονομία. Όσες παρατηρήσεις των κομμάτων ήταν εφαρμόσιμες, έχουν υιοθετηθεί, αναφέρει σε σημερινή του δήλωση ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Χάρης Γεωργιάδης

Όπως τονίζει αυτές οι προτάσεις, πρέπει επειγόντως να ψηφιστούν και να τεθούν σε εφαρμογή, όπως έχει ήδη συμβεί στα περισσότερα κράτη-μέλη της ΕΕ. Εξάλλου όπως ανέφερε μαγικές λύσεις στην οικονομία δεν υπάρχουν. Ούτε και υπάρχει λεφτοδέντρο που θα επέτρεπε την υλοποίηση όλων των προτάσεων που έχουν ακουστεί.

Υπάρχουν όμως μέτρα, όπως αυτά που προτείνει η κυβέρνηση, που θα δώσουν ανάσες και θα διευκολύνουν τις προσπάθειες για επανεκκίνηση της οικονομίας. Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να προχωρήσουμε καταλήγει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Home