Χάρης για Συλλούρη: Η οικειοθελής αποχώρησή του είναι μονόδρομος

Χάρης για Συλλούρη: Η οικειοθελής αποχώρησή του είναι μονόδρομος

"Το επενδυτικό πρόγραμμα δυστυχώς έτυχε καταχρηστικής εκμετάλλευσης"

Σε δήλωση του ο Αναπληρωτής Προέδρος Χάρης Γεωργιάδης για το επενδυτικό πρόγραμμα αναφέρει ότι σωστά η κυβέρνηση, μη έχοντας άλλη επιλογή, αποφάσισε τον τερματισμό του προγράμματος.

Σωστά ο Γενικός Εισαγγελέας έδωσε οδηγίες για πλήρη και ταχεία διερεύνησης της υπόθεσης. Αναμένουμε ότι και ο Πρόεδρος της Βουλής θα λειτουργήσει με τρόπο ανάλογο. Η οικειοθελής αποχώρησή του είναι μονόδρομος.

Ένα πρόγραμμα που σκοπό είχε τη στήριξη της οικονομίας δυστυχώς έτυχε καταχρηστικής εκμετάλλευσης. Καταγράφηκαν εικόνες που έχουν προκαλέσει το κοινό περί δικαίου αίσθημα και έχουν πλήξει την αξιοπιστία της χώρας μας. Και γι’ αυτό εκφράζουμε τη λύπη μας.  

Σημειώνουμε βέβαια ότι βασικός εμπλεκόμενος σε αυτή την υπόθεση ήταν Βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ.  

Σωστά η κυβέρνηση, μη έχοντας άλλη επιλογή, αποφάσισε τον τερματισμό του προγράμματος. Σωστά ο Γενικός Εισαγγελέας έδωσε οδηγίες για πλήρη και ταχεία διερεύνησης της υπόθεσης. Αναμένουμε ότι και ο Πρόεδρος της Βουλής θα λειτουργήσει με τρόπο ανάλογο. Η οικειοθελής αποχώρησή του είναι μονόδρομος.

Home