Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Χάρης: Ο ΔΗΣΥ ενωμένος και δυνατός δίπλα στον Αβέρωφ

Offsite Team -
02.02.2023

Χάρης: Ο ΔΗΣΥ ενωμένος και δυνατός δίπλα στον Αβέρωφ

«Ο Αβέρωφ είναι ο ικανός ηγέτης που μπορεί να κρατήσει την οικονομία μας δυνατή»

Ο Αβέρωφ είναι ο ικανός ηγέτης που μπορεί να κρατήσει την οικονομία μας δυνατή, να εγγυηθεί τη σταθερότητα και να οδηγήσει τη χώρα μπροστά. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα είναι δίπλα του, ενωμένος και δυνατός όσο ποτέ αναφέρει σε σημερινή του δήλωση ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Χάρης Γεωργιάδης. 

Αυτούσια η δήλωση του: 

«Κάποιοι νόμισαν ότι βρήκαν την ευκαιρία να διασπάσουν τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Το μόνο που πέτυχαν είναι να πεισμώσουν τον κόσμο της παράταξης, η οποία απέδειξε ξανά και ξανά ότι είναι η παράταξη για τα δύσκολα. Όπως τα τελευταία δέκα χρόνια όταν παραλάβαμε καμένη γη και δημιουργήσαμε προοπτική και ελπίδα

Δυσκολίες και προκλήσεις οικονομικές και εθνικές θα αντιμετωπίσουμε και στα χρόνια που έρχονται. Και γι’ αυτό ακριβώς χρειάζεται ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Ο Αβέρωφ είναι ο ικανός ηγέτης που μπορεί να κρατήσει την οικονομία μας δυνατή. Να εγγυηθεί τη σταθερότητα και να οδηγήσει τη χώρα μπροστά. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα είναι δίπλα του, ενωμένος και δυνατός όσο ποτέ».

Home