Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Χατζηγιάννης: Αποκάλυψε ποιον στηρίζει στις Προεδρικές και γιατί

Offsite Team -
04.12.2022 - 10:52

Χατζηγιάννης: Αποκάλυψε ποιον στηρίζει στις Προεδρικές και γιατί

Thumbnail
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μάλιστα σκιαγράφησε το προφίλ του - Δείτε βίντεο

Ειλικρινής και χωρίς περιστροφές ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ  καλεσμένος στο Casa de Mikel αποκάλυψε όταν ρωτήθηκε ποιον υποψήφιο για την προεδρία της δημοκρατίας στηρίζει και γιατί! 

Ο αγαπημένος ερμηνευτής και τραγουδοποιός χωρίς δεύτερη σκέψη αποκάλυψε πως στηρίζει τον Νίκο Χριστοδουλίδη με τον οποίο τους δένει μία σχέση και αληθινή φιλία εδώ και 25 χρόνια! 

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μάλιστα σκιαγράφησε το προφίλ του ανθρώπου που γνωρίζει μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Δείτε το βίντεο με αυτά που δήλωσε: 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Αθήνα στη μουσική σκηνή που τραγουδούσε με τον Γιώργο Χατζηνάσιο κι από τότε τους συνδέει όχι μόνο μια βαθιά κι ανιδιοτελής φιλία αλλά γνωρίζει πολύ καλά τον χαρακτήρα και την ανθρωπιά. Τον εμπιστεύεται απόλυτα και γι’αυτό τον θεωρεί ικανό ν’ αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ωστόσο συγκλόνισε αλλά και συγκίνησε μιλώντας για το συναίσθημα οργής, βαρβαρότητας και πρωτοφανούς προδοσίας που ένοιωσε όταν σ’ένα βράδυ οι αποταμιεύσεις μιας πορείας πολύχρονης και  έντιμης, τόσο οι δικές του, όσο και των 35χιλιάδων συμπολιτών του καταληστεύτηκαν εν μια νυχτί. 

Δεν παρέλειψε να αναφέρει για ακόμη μια φορά την αγάπη του για την Κύπρο. Παιδί και από τους δύο γονείς πρόσφυγες νοιώθει αφόρητο βάρος και μεγάλη αγανάκτηση ότι μετά από 48χρόνια η Κύπρος μας είναι ακόμα μοιρασμένη.

Home