Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Χριστοδουλίδης: Είπα τις θέσεις μου- Περιμένω τις αποφάσεις ΔΗΣΥ

Offsite Team -
06.02.2023

Χριστοδουλίδης: Είπα τις θέσεις μου- Περιμένω τις αποφάσεις ΔΗΣΥ

VIDEO: Οι δηλώσεις Χριστοδουλίδη μετά τη συνάντηση με Αβέρωφ - Τι είπε για επικοινωνία με ΠτΔ - Τι είπε ο Αβέρωφ

Για περίπου 45 λεπτά κράτησε και η συνάντηση του Αβέρωφ Νεοφύτου με τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΚΔ, Νίκος Χριστοδουλίδη, η οποία ξεκίνησε περίπου στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας 6/2. 

Ο κ. Χριστοδουλίδης στις δηλώσεις του σημείωσε πως μετέφερε τις δικές του προσεγγίσεις και απόψεις στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και θα αναμένει τις αυριανές αποφάσεις του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ, σημειώνοντας πως οι όποιες αποφάσεις θα είναι καθόλα σεβαστές. 

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Χριστοδουλίδης επιβεβαίωσε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Η τηλεφωνική επικοινωνία με Αναστασιάδη έγινε με δική του πρωτοβουλία, όπως σημειώνει, ενώ ανέφερε ότι δεν γνωρίζει κάτι για τις πληροφορίες ότι στο τραπέζι υπάρχουν δύο σενάρια και συγκεκριμένα για στήριξη του ή για κατά βούληση ψήφο

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του: 

Μαζί με τον κ. Αβέρωφ στη συνάντηση από πλευράς ΔΗΣΥ παρευρέθηκαν οι Χάρης Γεωργιάδης, Νίκος Τορναρίτης, Γιώργος Γεωργίου και Ευθύμιος Δίπλαρος.

Τον κ. Νίκο Χριστοδουλίδη συνόδευαν οι Μαριλένα Ευαγγέλου, Τζόζη Χριστοδούλου, Χαράλαμπος Κωνσταντίνου και Χαράλαμπος Χαραλάμπου.

Η συνάντηση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη έρχεται λίγη ώρα μετά τη συνάντηση του Αβέρωφ Νεοφύτου με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη. (Διαβάστε ρεπορτάζ εδώ)

Δείτε τη δήλωση Αβέρωφ Νεοφύτου μετά τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη - Μαυρογιάννη: 

 

Θυμίζουμε ότι σε σημερινή του συνεδρίαση το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού, αποφάσισε τη σύγκληση του Πολιτικού Γραφείου, για αύριο Τρίτη 7.2.2023 η ώρα 6 σε χώρο που θα ανακοινωθεί, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τις Προεδρικές εκλογές.

Home