Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Χριστοδουλίδης προς Αννίτα: Κόψε τις διαφωνίες για EPP, πάνω από όλα ο τόπος

Offsite Team -
29.05.2023

Χριστοδουλίδης προς Αννίτα: Κόψε τις διαφωνίες για EPP, πάνω από όλα ο τόπος

Η συμμετοχή υπουργών στο EPP έφερε αντιπαράθεση ανάμεσα σε Νίκο Χριστοδουλίδη και Αννίτα Δημητρίου

Αντιπαράθεση ξέσπασε μέσα στο Σαββατοκύριακο αναφορικά με την συμμετοχή υπουργών της Κυβέρνησης σε συνεδρίες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος με την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ μάλιστα να σημειώνει ότι η διευθέτηση που έγινε με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (EPP) αφορά μόνο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σημείωσε παράλληλα ότι από την στιγμή που ο ΔΗΣΥ είναι αντιπολίτευση δεν μπορεί να συμμετέχουν οι Υπουργοί της Κυβέρνησης στο ΕΛΚ. Πρόσθεσε ότι «έχει γίνει διευθέτηση από τον προηγούμενο πρόεδρο του κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η οποία αφορά όμως μόνο το δικό του πρόσωπο».

Απαντώντας στην Αννίτα Δημητρίου σε χθεσινές του δηλώσεις ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέστησε ανέφερε «πάνω από όλα είναι η πατρίδα μας και πώς μπορούμε καλύτερα να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουμε είτε αυτές αφορούν την Τουρκία είτε αφορούν το Μεταναστευτικό είτε αυτά που αφορούν όλους μας, ασχέτως κομματικής ή ιδεολογικής προέλευσης. Και η ΕΕ, έχουμε αποφασίσει όλοι και εδώ συμφωνούμε όλοι ότι, είναι το πεδίο εκείνο που μπορούμε να διεκδικήσουμε καλύτερα. Άρα, συμφωνούμε απόλυτα με την Πρόεδρο της Βουλής ότι πάνω από όλα είναι η πατρίδα μας».

Την ίδια ώρα επισήμανε ότι τα κόμματα είναι τα κύτταρα της δημοκρατίας και ότι αναγκαία συστατικά σε μια δημοκρατική Πολιτεία.

Home