Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Χριστοφίδης: Να σταματήσουν οι πειραματισμοί σε βάρος των παιδιών

Offsite Team -
15.04.2022 - 15:28

Χριστοφίδης: Να σταματήσουν οι πειραματισμοί σε βάρος των παιδιών

Νέα κρίση δημιουργεί ο ΥΠΑΑΝ, δήλωσε ο κ. Χριστοφίδης

Σε δηλώσεις προχώρησε ο επικεφαλής του Τομέα Παιδείας Κ.Ε. ΑΚΕΛ Χρίστος Χριστοφίδης, αναφέροντας πως ο Υπουργός Παιδείας δημιουργεί νέα κρίση. Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως πρέπει να σταματήσουν οι πειραματισμοί σε βάρος των παιδιών.

Ενώ υπάρχει ήδη ανοιχτό το μέτωπο των εξετάσεων τετράμηνων, το οποίο αποτελεί ένα πραγματικό καρκίνωμα για την κυπριακή εκπαίδευση αλλά και ένα βασανιστήριο για χιλιάδες μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, το Υπουργείο Παιδείας έρχεται με νέες αυθαίρετες, πρόχειρες και χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση προτάσεις, να πειραματιστεί και πάλι σε βάρος των παιδιών με νέες αλλαγές. Χωρίς να προηγηθεί οποιοσδήποτε διάλογος με τους εκπαιδευτικούς εταίρους, την ΟΕΛΜΕΚ, τους μαθητές και τους γονείς αλλά και χωρίς καμία διαβούλευση με τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Τα τελευταία χρόνια το θεσμοθετημένο συμβούλιο παιδείας το οποίο είναι υπεύθυνο για το διάλογο μεταξύ των εκπαιδευτικών εταίρων και των πολιτικών δυνάμεων δεν λειτουργεί.

Αυτή η συμπεριφορά του Υπουργείου Παιδείας δημιουργεί και πάλι σημαντικές αντιδράσεις στους εκπαιδευτικούς, ναρκοθετεί το πεδίο για το επόμενο χρονικό διάστημα και πολύ φοβούμαστε ότι αντί να δίνονται λύσεις στα πολύ σοβαρά υπαρκτά ζητήματα όπως το φιάσκο με τις εξετάσεις τετράμηνων θα δημιουργηθούν πολλά αλλά φιάσκο.

Καλούμε για ακόμα μία φορά τον Υπουργό Παιδείας να αντιληφθεί ότι ασχολείται με ένα πολύ σοβαρό χαρτοφυλάκιο και να κάνει διάλογο, να ζητήσει επιστημονική στήριξη και να σταματήσουν επιτέλους οι πειραματισμοί σε βάρος των παιδιών μας.

Λευτέρης: Θέλουν να πλήξουν ΔΗΣΥ με υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη

Offsite Team -
28.06.2022 - 12:44

Λευτέρης: Θέλουν να πλήξουν ΔΗΣΥ με υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη

Thumbnail
«Η υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη βρίσκεται απέναντι στην ιστορία μας και τον ιδρυτή μας Γλαύκο Κληρίδη»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου, απαντώντας στα λεγόμενα Νικόλα Παπαδόπουλου, τονίζοντας ότι η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν βρίσκεται απέναντι σε κανέναν.

Η δήλωση-ομολογία του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλου ότι η υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη βρίσκεται απέναντι στον Δημοκρατικό Συναγερμό, δηλαδή απέναντι στον περήφανο συναγερμικό κόσμο, απέναντι στην ιστορία μας και στον ιδρυτή μας Γλαύκο Κληρίδη, αποκαλύπτει πλήρως τις πραγματικές τους προθέσεις που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο να πλήξουν και να υπονομεύσουν τη μεγάλη μας παράταξη, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου.

Προσθέτοντας ότι, όμως οφείλουν να γνωρίζουν ότι τούτη η μεγάλη, ιστορική παράταξη του Γλαύκου Κληρίδη, θεμελιώθηκε και χτίστηκε πάνω στους αγώνες, τους κόπους και τις θυσίες, χιλιάδων αφανών στελεχών του Δημοκρατικού Συναγερμού.

>>>Διαβάστε επίσης: Μηδέν Εγγυήσεις και Μηδέν Στρατεύματα. Τελικά ποιος είπε τι;

Των πατεράδων και των παππούδων μας οι οποίοι άντεξαν και νίκησαν την παραπληροφόρηση, την πολεμική, τα ψεύδη και τους λαϊκισμούς εδώ και δεκαετίες και συνεχίζουμε να πορευόμαστε στις ίδιες αρχές και αξίες πεπεισμένοι ότι και αυτή τη φορά θα αντέξει η μεγάλη μας παράταξη και θα νικήσει.

Παράλληλα, ο κ. Χριστοφόρου αναφέρει οτι, η δική μας υποψηφιότητα, η υποψηφιότητα της μεγάλης μας φιλελεύθερης παράταξης, η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν βρίσκεται απέναντι σε κανέναν γιατί είναι υποψηφιότητα που ενώνει δυνάμεις και συμπορεύεται με τον συναγερμικό κόσμο και την κοινωνία, με ένα και μοναδικό αποκλειστικό στόχο: Να επιλύσουμε προβλήματα και να πάρουμε τον τόπο μας ακόμη πιο μπροστά.

Άλλωστε τούτο το αποδείξαμε περίτρανα με τις δυο πετυχημένες μας διακυβερνήσεις, τη διακυβέρνηση του Γλαύκου Κληρίδη και του Νίκου Αναστασιάδη για τις οποίες είμαστε περήφανοι, καταλήγει η ανακοίνωση.

Home