Η Αίμιλη Ξύδια υποψήφια Δήμαρχος Αγίας Νάπας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Αίμιλη Ξύδια υποψήφια Δήμαρχος Αγίας Νάπας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

agia napa
Τι αναφέρει η ίδια

Την Ανεξάρτητη υποψηφιότητα της για την Δημαρχία Αγίας Νάπας ανακοίνωσε μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η Δημοτική Σύμβουλος του ΑΚΕΛ Αίμιλη Ξυδιά. 

Υπενθυμίζεται ότι η Offsite είχε αναφέρει από χθες ότι η κυρία Ξύδια είχε κερδίσει έδαφος για να είναι υποψήφια από πλευράς ΑΚΕΛ στις εκλογές της 12 Ιανουαρίου για αντικατάσταση του Γιάννη Καρούσου.

Υποψηφιότητα μέχρι στιγμής ανακοίνωσε και ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας, προερχόμενος από τον ΔΗΣΥ Χρίστος  Ζαννέτος.

1

Αυτούσια η ανακοίνωση της κυρίας Ξύδια:

Κάποιοι φίλοι και φίλες προέτρεξαν, μετά από συγκεκριμένα δημοσιεύματα, να μου ευχηθούν καλή επιτυχία στις εκλογές για τη Δημαρχία της Αγίας Νάπας, χωρίς να έχω πάρει οποιαδήποτε απόφαση, αν θα το πράξω ή όχι. Με τιμά το γεγονός ότι λαμβάνω εδώ και λίγες ημέρες πάρα πολλά μηνύματα, ώστε να διεκδικήσω τη Δημαρχία της Αγίας Ναπας.

Το μοιράστηκα με αρκετούς φίλους κατ' ιδίαν και τώρα θέλω να το μοιραστώ και μαζί σας. Σίγουρα με κολακεύει μόνο και μόνο η διεκδίκηση της θέσης για Δήμαρχος, όμως από την άλλη είναι και τεράστια η ευθύνη προς τον Δήμο μας, που όλοι γνωρίζουμε τι προσφέρει στην Κύπρο μας. Με κολακεύει, λοιπόν το γεγονός για να κατέλθω στις εκλογές, πόσο μάλλον να εκλεγώ. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω σίγουρη... Νιώθω δυνατή....

Νιώθω να είμαι γεμάτη όρεξη και ενέργεια.

Δεν νιώθω καθόλου μόνη αλλά αντιθέτως νιώθω να έχω αρκετό κόσμο δίπλα μου και γι' αυτό έτσι απλά μέσα από αυτή μου την ανάρτηση θέλω να σας ανακοινώσω ότι Ναι αποφάσισα να διεκδικήσω τη Δημαρχία του Δήμου μας, ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ υποψήφια. Σύντομα εντος ολίγων ημερών θα προχωρήσω στην επίσημη ανακοίνωση.

Σας ευχαριστώ όλους και θέλω να τονίσω ότι πρώτο μέλημα είναι ο Δήμος μας...  

Home