Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου πάει στις ΗΠΑ

Offsite Team -
25.03.2022 - 11:06

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου πάει στις ΗΠΑ

Θα συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα τη Μεσόγειο

Αναχωρεί από σήμερα (25/3) για τις ΗΠΑ η Βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία είναι εκ των Αντιπροέδρων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΚΣ ΟΑΣΕ), για να συμμετάσχει σε επίσκεψη εργασίας αντιπροσωπίας του Προεδρείου της Συνέλευσης στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, ανακοινώθηκε την Πέμπτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής των Αντιπροσώπων, της αντιπροσωπίας ηγείται η Πρόεδρος της ΚΣ ΟΑΣΕ Margareta Cedefelt και σε αυτήν συμμετέχει ο επίσης Αντιπρόεδρος της Συνέλευσης, Pascal Allizard.

Στη Νέα Υόρκη, αναφέρεται, η αντιπροσωπία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τη Βοηθό Γενική Γραμματέα του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Rosemary DiCarlo και τον Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της 76ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, Πρέσβη Nagaraj Kakanur.

Στην Ουάσιγκτον, η αντιπροσωπία θα έχει συνάντηση με Μέλη της Επιτροπής για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Επιτροπή Ελσίνκι) στο Αμερικανικό Κογκρέσο και θα συμμετάσχει επίσης σε συνεδρία της Επιτροπής, προστίθεται.

Στο επίπεδο της Αμερικανικής Κυβέρνησης, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τα Μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας, Eric Green, Ειδικό Βοηθό του Αμερικανού Προέδρου και Ανώτερο Διευθυντή για θέματα Ρωσίας και Κεντρικής Ασίας και Trey Lyons, Διευθυντή για θέματα Ανατολικής Ευρώπης, αναφέραι η ανακοίνωση.

Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί επίσης με τον Αναπληρωτή Υφυπουργό στο Γραφείο Συγκρούσεων και Επιχειρήσεων Σταθεροποίησης, Matthew Steinhelfer και την τελούσα χρέη Αναπληρώτριας Υφυπουργού, στο Γραφείο Ευρωπαϊκών και Ευρασιατικών Υποθέσεων, Kami Witmer.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της επίσκεψης, η κ. Χαραλαμπίδου θα συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα τη Μεσόγειο, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της γαλλικής πρεσβείας, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΛΚΝΣΨΛΚΝ

ΚΥΠΕ

Λευτέρης: Θέλουν να πλήξουν ΔΗΣΥ με υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη

Offsite Team -
28.06.2022 - 12:44

Λευτέρης: Θέλουν να πλήξουν ΔΗΣΥ με υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη

Thumbnail
«Η υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη βρίσκεται απέναντι στην ιστορία μας και τον ιδρυτή μας Γλαύκο Κληρίδη»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου, απαντώντας στα λεγόμενα Νικόλα Παπαδόπουλου, τονίζοντας ότι η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν βρίσκεται απέναντι σε κανέναν.

Η δήλωση-ομολογία του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλου ότι η υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη βρίσκεται απέναντι στον Δημοκρατικό Συναγερμό, δηλαδή απέναντι στον περήφανο συναγερμικό κόσμο, απέναντι στην ιστορία μας και στον ιδρυτή μας Γλαύκο Κληρίδη, αποκαλύπτει πλήρως τις πραγματικές τους προθέσεις που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο να πλήξουν και να υπονομεύσουν τη μεγάλη μας παράταξη, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου.

Προσθέτοντας ότι, όμως οφείλουν να γνωρίζουν ότι τούτη η μεγάλη, ιστορική παράταξη του Γλαύκου Κληρίδη, θεμελιώθηκε και χτίστηκε πάνω στους αγώνες, τους κόπους και τις θυσίες, χιλιάδων αφανών στελεχών του Δημοκρατικού Συναγερμού.

>>>Διαβάστε επίσης: Μηδέν Εγγυήσεις και Μηδέν Στρατεύματα. Τελικά ποιος είπε τι;

Των πατεράδων και των παππούδων μας οι οποίοι άντεξαν και νίκησαν την παραπληροφόρηση, την πολεμική, τα ψεύδη και τους λαϊκισμούς εδώ και δεκαετίες και συνεχίζουμε να πορευόμαστε στις ίδιες αρχές και αξίες πεπεισμένοι ότι και αυτή τη φορά θα αντέξει η μεγάλη μας παράταξη και θα νικήσει.

Παράλληλα, ο κ. Χριστοφόρου αναφέρει οτι, η δική μας υποψηφιότητα, η υποψηφιότητα της μεγάλης μας φιλελεύθερης παράταξης, η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν βρίσκεται απέναντι σε κανέναν γιατί είναι υποψηφιότητα που ενώνει δυνάμεις και συμπορεύεται με τον συναγερμικό κόσμο και την κοινωνία, με ένα και μοναδικό αποκλειστικό στόχο: Να επιλύσουμε προβλήματα και να πάρουμε τον τόπο μας ακόμη πιο μπροστά.

Άλλωστε τούτο το αποδείξαμε περίτρανα με τις δυο πετυχημένες μας διακυβερνήσεις, τη διακυβέρνηση του Γλαύκου Κληρίδη και του Νίκου Αναστασιάδη για τις οποίες είμαστε περήφανοι, καταλήγει η ανακοίνωση.

Home