Η επόμενη μέρα στην Συμμαχία με το Λιλλήκα στην ηγεσία

Η επόμενη μέρα στην Συμμαχία με το Λιλλήκα στην ηγεσία

Μετά το συνέδριο ρίχνεται στην μάχη των Βουλευτικών 

Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών χωρίς ανθυποψήφιο εκλέγεται  για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Λιλλήκας, καθώς ο μέχρι χθες Ανθυποψήφιος του Μάριος Πίρτας απέστειλε επιστολή στο κόμμα μέσα από την οποία απέσυρε την υποψηφιότητα του για την Προεδρία του Κινήματος, τονίζοντας ότι παραμένει υποψήφιος για μια θέση στην Πολιτική Σύγκλητο του Κινήματος.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα γίνουν Θέση Αναπληρωτή Προέδρου με υποψήφιους τους Ανδρέας Θεμιστοκλέους, Μιχάλης Χατζηκυριάκο καθώς επίσης και για τις θέσεις τριών Αντιπροέδρων με υποψήφιους τους  Μιχάλη Χατζηκυριάκο, Λένο Σκιτίνη, Κωνσταντίνο Χριστοδουλίδη και Αχιλλέα Μαλαχουρίδη.

Παράλληλα εκλογές θα γίνουν για τις 15 θέσεις της Πολιτικής Συγκλήτου για τις οποίες έχουν υποβάλλει υποψηφιότητα 25 άτομα

Υπενθυμίζεται ότι Γενικός Γραμματέας χωρίς ανθυποψήφιο εκλέγηκε ο Δημήτριος Δημητριάδης και Διευθυντής Οικονομικών Θεμάτων ο Ιωάννης Ευσταθίου.

 Συνέδριο και μετά Βουλευτικές

Μετά το συνέδριο της 25ης Ιανουαρίου η Συμμαχία αναμένεται να τρέξει για τις Βουλευτικές εκλογές.  Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Λιλλήκας σε πρόσφατη του συνέντευξη στην Offsite τόνισε ότι ο πρώτος στόχος της νέας ηγεσίας θα είναι να ενεργοποιηθεί ο κόσμος ο οποίος παραμένει κοντά στη Συμμαχία μεν αλλά έχει αδρανοποιηθεί.

 Παράλληλα στην Συμμαχία Πολιτών φαίνεται να θεωρούν ότι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες στην πολιτική σκηνή υπάρχουν δυνατότητες για συνεργασίες και με ανεξάρτητες προσωπικότητες και με ομάδες πολιτών με τους οποίους η  νέα ηγεσία του Κινήματος θα έρθει σε επικοινωνία με στόχο την μεταξύ τους συνεργασία, χωρίς να αποκλείουν και την συνεργασία με άλλο κόμμα του Ενδιάμεσου χώρου.

Home