Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η Ρωσίδα που πάει για Πρόεδρος της Κύπρου

Offsite Team -
24.11.2022 - 10:54

Η Ρωσίδα που πάει για Πρόεδρος της Κύπρου

Γεννήθηκε στη Σοβιετική Ένωση και από το 1994 ζει μόνιμα στην Κύπρο

Στην μάχη των Προεδρικών Εκλογών ρίχνεται η Ιουλία Χόβρινα Κομνηνού με την ίδια μάλιστα τις τελευταίες μέρες να κάνει παρεμβάσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές.

1

Η κυρία Κομνηνού από το 2021 είναι Πρόεδρος του Ενωμένου Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Κύπρου ενώ όπως αναφέρει στο βιογραφικό της που είναι αναρτημένο στην σελίδα του κόμματος η Ιουλία Χόβρινα Κομνηνού είναι δραστήριο μέλος της κοινότητας Λεμεσού που θέλει να συνεισφέρει στην κοινωνία με την συμμετοχή της στα πολιτικά δρώμενα της Κύπρου.

1

Γεννήθηκε στη Σοβιετική Ένωση και από το 1994 ζει μόνιμα με την οικογένειά της στην Κύπρο. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες 23/11 είχαμε ακόμα μια υποψηφιότητα για τις Προεδρικές αυτή του Ανδρόνικου Ζερβίδη ενώ μέχρι σήμερα τουλάχιστον 17 άτομα εξέφρασαν ενδιαφέρον για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα υποψήφιοι είναι οι Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης, Νίκος Χριστοδουλίδης, Χρίστος Χρίστου, Αχιλλέας Δημητριάδης, Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, Μάριος Ηλιάδης, Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς, Γιώργος Κολοκασίδης, Αλέξιος Σαββίδης, Tσελεστίνα Ντε Πέτρο, Χαράλαμπος Αριστοτέλους, Ανδρόνικος Ζερβίδης, Ιουλία Χόβρινα Κομνηνού και Λούκας Σταύρου.

Παράλληλα πρόθεση να είναι υποψήφιοι εξέφρασαν με κατά καιρούς αναρτήσεις τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης οι Ανδρέας Ευστρατίου και Λούης Κουτρουκίδης.

Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη υποβολή υποψηφιοτήτων είναι προγραμματισμένη για τις 5 Ιανουαρίου. 

Home