Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ηλιάδης: O Χριστοδουλίδης αποφάσισε να βγει από την «κρυψώνα» του

Offsite Team -
06.10.2022 - 13:50

Ηλιάδης: O Χριστοδουλίδης αποφάσισε να βγει από την «κρυψώνα» του

H δήλωση του Υποψήφιου ΠτΔ, Μάριου Ηλιάδη, για το χθεσινό Debate (5/10)

Aνακοίνωση εξέδωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Μάριος Ηλιάδης, αναφορικά με το χθεσινό debate.

Όπως αναφέρει ο κ. Ηλιάδης, και οι 3 υποψήφιοι -Νεοφύτου,Χριστοδουλίδης,Μαυρογιάννης- αδυνατούσαν να δώσουν απαντήσεις. Παράληλα όπως τονίζει, οι δύο υποψήφιοι Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκος Χριστοδουλίδης έδειξαν ότι εκείνο που επιδιώκουν είναι να συνεχίσουν την παρούσα αποτυχημένη διακυβέρνηση.

>>>Τι ειπε ο Νίκος Χριστοδουλίδης για τα SMS & τα fake accounts<<<

Μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον κ. Χριστοδουλίδη, που αποφάσισε να βγει επιτέλους από την «κρυψώνα» του και να «καταδεχθεί» να συνομιλήσει και συζητήσει δημόσια με τους υπόλοιπους Υποψηφίους

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

«Η χθεσινή τηλεοπτική συζήτηση στο ΡΙΚ των τριών κομματικών υποψηφίων Αβέρωφ Νεοφύτου, Νίκου Χριστοδουλίδη και Ανδρέα Μαυρογιάννη, κατέδειξε -κατά την άποψη μου – την αδυναμία και των τριών να δώσουν απαντήσεις αλλά και λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν και απασχολούν την κοινωνία και τους πολίτες μας, αλλά και να εμπνεύσουν ότι μπορούν να γίνουν οι φορείς του νέου και καινούργιου που επιζητά και έχει ανάγκη ο τόπος.

Ιδιαίτερα οι δύο υποψήφιοι Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκος Χριστοδουλίδης έδειξαν ότι εκείνο που επιδιώκουν είναι να συνεχίσουν την παρούσα αποτυχημένη διακυβέρνηση σερβίροντας μας την απλά σε ένα πιο εκλεπτυσμένο περιτύλιγμα. Κατέθεσαν μεν κάποιες εύηχες ιδέες και προτάσεις όμως ούτε κλήθηκαν αλλά ούτε και οι ίδιοι αισθάνθηκαν την ανάγκη να μας εξηγήσουν γιατί αυτά που προτείνουν τώρα δεν τα έκαναν πράξη στα δέκα χρόνια που είχαν και οι δύο πρωταγωνιστικό ρόλο στην απερχόμενη διακυβέρνηση;

Θεωρώ ότι αν η συζήτηση των τριών ανέδειξε ένα πράγμα, αυτό είναι η αμετροέπεια και το θράσος του ανθρώπου, δηλαδή του Νίκου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ήταν μαζί με τον Νίκο Αναστασιάδη ο αποκλειστικός διαχειριστής του κυπριακού και της εξωτερικής μας πολιτικής και ο οποίος βαρύνεται προσωπικά για την διαφαινόμενη απώλεια της Αμμοχώστου, αντί να αναγνωρίσει την παταγώδη αποτυχία του και να απολογηθεί στον λαό, να αυτοπαρουσιάζεται και από πάνω, ως σωτήρας κα ο μόνος γνήσιος πατριώτης σε αυτό τον τόπο.

Πέραν αυτού ο Νίκος Χριστοδουλίδης έδειξε ότι υπολείπεται και του πολιτικού ήθους και ευθιξίας, τα οποία αναμένουν οι πολίτες από τον νέο Πρόεδρο τους, αφού ακόμα και τώρα δεν αισθάνθηκε την παραμικρή ανάγκη να απολογηθεί για τους fake λογαριασμούς που έστηνε και στήνει σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για να λοιδορεί και συκοφαντεί πολιτικούς αντιπάλους και μη αρεστούς δημοσιογράφους.

Χαιρετίζω ωστόσο το γεγονός ότι ο κ. Χριστοδουλίδης αποφάσισε να βγει επιτέλους από την «κρυψώνα» του και να «καταδεχθεί» να συνομιλήσει και συζητήσει δημόσια με τους υπόλοιπους Υποψηφίους και στο πλαίσιο αυτό του απευθύνω εκ νέου ανοικτή πρόσκληση-πρόκληση για μία μεταξύ μας τηλεοπτική συζήτηση, είτε στο ΡΙΚ, είτε σε άλλο κανάλι, για να μπορέσουν οι ψηφοφόροι να κρίνουν και αξιολογήσουν και τις θέσεις και τις προτάσεις μας, αλλά και τις προσωπικότητες και ήθος μας.»

Home