Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ιωνάς: Καταθέτει σε Υπουργικό Ν/σ μεταρρύθμισης και αποχωρεί

Offsite Team -
30.05.2019 - 10:46

Ιωνάς: Καταθέτει σε Υπουργικό Ν/σ μεταρρύθμισης και αποχωρεί

Thumbnail
Αναμονή για ανακοίνωση νέου Υπουργού Δικαιοσύνης

Σε εξέλιξη βρίσκεται, στο Προεδρικό Μέγαρο η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στο πλαίσιο της οποίας ο παραιτηθείς Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου, καταθέτει τα νομοσχέδια για τη μεταρρύθμιση του συστήματος δικαιοσύνης.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, είχε δηλώσει στις 15 Μαΐου πως "με την ολοκλήρωση διαβουλεύσεων" για το ζήτημα αυτό "και την κατάληξη των νομοσχεδίων, ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα την 1η Ιουνίου».

Αύριο το πρωί θα γίνει, στο Προεδρικό Μέγαρο η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης, το όνομα του οποίου αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα επίσημα. Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα το μεσημέρι αύριο, θα πραγματοποιηθεί η τελετή παραλαβής/παράδοσης του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Στις 11.30 σήμερα ο κ. Νικολάου θα δώσει συνέντευξη Τύπου κατά την οποία θα προβεί απολογισμό του έργου που επιτεύχθηκε κατά την εξαετή θητεία του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.  

Home