Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ιωσήφ: Απαντήθηκαν στη Βουλή οι ανησυχίες ΠΟΕΔ

Offsite Team -
23.11.2022 - 17:08

Ιωσήφ: Απαντήθηκαν στη Βουλή οι ανησυχίες ΠΟΕΔ

Όλες οι μεταρρυθμίσεις είναι προς όφελος του δημόσιου σχολείου ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΠτΔ

O Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Ιωσήφ παρέλαβε το απόγευμα ψήφισμα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη. Το ψήφισμα επέδωσαν εκπρόσωποι της ΠΟΕΔ μέλη της οποίας πραγματοποίησαν εκδήλωση διαμαρτυρίας  έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως σημειώνεται, την ώρα που πραγματοποιείτο η εκδήλωση διαμαρτυρίας είχαν ήδη απαντηθεί οι ανησυχίες της ΠΟΕΔ κατά τη διάρκεια της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας.

>>>Δείτε ακόμη: Βουλή: Συμβιβαστική λύση για υποχρεωτική προδημοτική εκπαίδευση

Η Κυβέρνηση, σημειώνεται, ήταν και παραμένει υποστηρικτής του δημόσιου σχολείου. Σ’ αυτή την προσπάθεια  για παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στα παιδιά μας καθοριστικοί εταίροι είναι και οι εκπαιδευτικοί.

Κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Προέδρου Αναστασιάδη συντελέστηκαν ριζικές αλλαγές στην παιδεία και έγιναν σημαντικές τομές προς όφελος της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Όλες οι μεταρρυθμίσεις είναι προς όφελος του δημόσιου σχολείου το οποίο η Κυβέρνηση στηρίζει με αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής, προώθηση της ψηφιακής και πράσινης εκπαίδευσης κ.α.

Στο Σχέδιο «Κύπρος – το Αύριο», την παρακαταθήκη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις επόμενες γενιές, περιλαμβάνονται για την παιδεία επενδυτικές δράσεις που ξεπερνούν τα 100 εκ. Ευρώ.  

 

Home