Κάλεσμα Ελένης Θεοχάρους για στήριξη της υποψηφιότητας της

Κάλεσμα Ελένης Θεοχάρους για στήριξη της υποψηφιότητας της

Τι δήλωσε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη και υποψήφια ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους να στηρίξουν την υποψηφιότητα της και να της δώσουν τη δύναμη "να εκπροσωπήσει με σθένος, παρρησία, γνώση, εμπειρία και τόλμη τον κυπριακό λαό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο", έκανε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη και υποψήφια ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους.  

Σε δηλώσεις της στα γραφεία της Αλληλεγγύης, η κ. Θεοχάρους είπε πως «τώρα που δίνουμε τη μάχη της Ευρώπης, τώρα που πολεμάμε για την Ευρώπη όλων και όχι την Ευρώπη των ολίγων, τώρα που αγωνιζόμαστε για να καταστεί η ΕΕ ασπίδα προστασίας της Κύπρου απέναντι στην τουρκική τρομοκρατία, τώρα που πρέπει να διεκδικήσουμε την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και την οικονομική στήριξη του λαού μας, τώρα που έχουμε μπει στον ενεργειακό χάρτη της Ευρώπης και οφείλουμε να κερδίσουμε και τη μάχη των αγωγών».

 

Η κ. Θεοχάρους εξέφρασε την πεποίθηση ότι συνεχίζοντας την κοινή πορεία που ξεκίνησε το Κίνημα με την προσπάθεια εκλογής του Νικόλα Παπαδόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, θα μπορέσουν να ονειρεύονται τα κυκλάμινα της Κερύνειας, τους ανθούς της Λαπήθου και τους λαλέδες της Όρκας. «Θα μπορούμε ελεύθεροι να αγναντεύουμε την Κερύνεια μας, χωρίς να υπολογίζουμε κανένα κόστος, μικροψυχίες και προσωπικές φιλοδοξίες», είπε.

 

Για αυτόν τον λόγο, κατέληξε, «σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου και να μου δώσετε τη δύναμη να εκπροσωπήσω με σθένος, με παρρησία, με γνώση, με εμπειρία και τόλμη το λαό μας, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Home