Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στους νέους για συμμετοχή στις εκλογές

Offsite Team -
27.11.2022 - 09:00

Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στους νέους για συμμετοχή στις εκλογές

Συναντήσεις Χριστοδουλίδη στο Λονδίνο

Την κρισιμότητα των επικείμενων Προεδρικών εκλογών στην Κύπρο, ιδιαίτερα για το μέλλον των νέων μας, ανέδειξε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση στο Λονδίνο με Κύπριους νέους και νέες που σπουδάζουν και εργάζονται στο ΗΒ. Ο κ. Χριστοδουλίδης απηύθυνε κάλεσμα για μαζική εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους  ούτως ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι νέοι και νέες να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά στο καθορισμό του μέλλοντός τους.

Οι νέοι και οι νέες μας ανέφερε ο Νίκος Χριστοδουλίδης «είναι το μέλλον του τόπου μας και η επόμενη διακυβέρνηση της χώρας τους αφορά περισσότερο ίσως από κάθε άλλη γενιά. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, είναι επιτακτική η ανάγκη όσο το δυνατόν περισσότεροι νέοι και νέες να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.  Η εποχή μας απαιτεί σύγχρονες λύσεις και η νέα γενιά είναι εκείνη που μπορεί και πρέπει να δώσει το στίγμα της μέσα από την μαζική της συμμετοχή, για τα ζητήματα που την προβληματίζουν, την ανησυχούν και που επιθυμεί να επιλυθούν».

1

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης θέματα που προβληματίζουν και  ανησυχούν την νέα γενιά όπως οι προοπτικές ποιοτικής εργοδότησης στην Κύπρο, οι οικονομικές προοπτικές της χώρας, θέματα παιδείας και εκπαίδευσης, το μεταναστευτικό και οι προοπτικές επίλυσης του κυπριακού.

Home