Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κανονικά ενώπιον Επιτροπής Δεοντολογίας ο Θεμιστοκλέους

Offsite Team -
07.10.2021 - 13:43

Κανονικά ενώπιον Επιτροπής Δεοντολογίας ο Θεμιστοκλέους

Thumbnail
Η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΕΛΑΜ δεν διαφοροποιεί τις διαδικασίες

Θα υπάρξει ανακοίνωση ενώπιον της Ολομέλειας για την απόφαση του ΕΛΑΜ για ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή του κόμματος Ανδρέα Θεμιστοκλέους, δήλωσε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, σημειώνοντας ότι η εξέλιξη αυτή δεν διαφοροποιεί τις διαδικασίες ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας για τις συμπεριφορές του συγκεκριμένου βουλευτή.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

 «Έχει γνωστοποιηθεί η απόφαση του ΕΛΑΜ όσον αφορά την ανεξαρτητοποίηση του κ. Θεμιστοκλέους, οπόταν δεν συμμετέχει πλέον στο ΕΛΑΜ», ανέφερε η κ. Δημητρίου ερωτηθείσα, μετά την παραλαβή του κρατικού προϋπολογισμού για τη σχετική επιστολή που έλαβε από τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ.

«Οπότε θα κινηθούν οι διαδικασίες, οι οποίες προβλέπονται ως και συνέβησαν σε παρόμοιες περιπτώσεις την προηγούμενη κοινοβουλευτική θητεία», είπε, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ δεν ζητεί κάτι συγκεκριμένο από την Πρόεδρο της Βουλής «αλλά γνωστοποιεί την απόφασή του και εμείς θα ακολουθήσουμε τις διαδικασίες που προνοούνται».

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, η κ. Δημητρίου είπε ότι το απόγευμα να αναγνωσθεί κάτι σχετικό στην Ολομέλεια για το θέμα και θα εξεταστεί σε ποιες επιτροπές θα συμμετέχει ο κ. Θεμιστοκλέους από τούδε και στο εξής.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ερωτηθείσα αν η επιστολή του Προέδρου του ΕΛΑΜ διαφοροποιεί την εξέταση από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής της συμπεριφοράς του κ. Θεμιστοκλέους, η κ. Δημητρίου ανέφερε απάντησε αρνητικά και πρόσθεσε ότι υπήρχε ορισμένη για τις 12:00 συνεδρία της Επιτροπής σήμερα.

«Δεν έχει καμία σχέση, γιατί δεν κρίνεται κάποιος κατά πόσον συμμετέχει σε ένα πολιτικό κοινοβουλευτικό κόμμα, σημασία έχει η συγκεκριμένη καταγγελία και αυτή θα εξεταστεί όπως επίσης και άλλες καταγγελίες που θα είναι ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας με παρόμοιο τρόπο, είτε αφορούν τον συγκεκριμένο βουλευτή είτε και άλλους βουλευτές», κατέληξε.  

ΚΥΠΕ

Home