Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Καρογιάν: Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και ορθολογιστική σκέψη

Offsite Team -
13.11.2019

Καρογιάν: Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και ορθολογιστική σκέψη

Thumbnail
"Ευελπιστώ πως το κλίμα που επικράτησε σήμερα στο Εθνικό Συμβούλιο, επικρατήσει και την αμέσως επόμενη περίοδο"

Είμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, οι οιωνοί δεν είναι άριστοι σε ό,τι αφορά την διαπραγμάτευση και τις εξελίξεις, όμως χρειάζεται αυτοσυγκράτηση, ορθολογιστική σκέψη, σωστές κινήσεις, ανέφερε ο Μάριος Καρογιάν, Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης μετά την συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου.

 

Ο κ. Καρογιάν είπε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης τους ενημέρωσε για την πληροφόρηση, τις εκτιμήσεις και τους προβληματισμούς ενόψει της καθόδου της Τζέιν Χολ Λουτ και της τριμερούς συνάντησης στο Βερολίνο.

 

«Νομίζω ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» ανέφερε ο κ. Καρογιάν λέγοντας ότι ευελπιστεί πως το κλίμα που επικράτησε σήμερα στο Εθνικό Συμβούλιο, επικρατήσει και την αμέσως επόμενη περίοδο. «Οι στιγμές είναι δύσκολες. Χρειάζεται συνεργίες, ένα αρραγές εσωτερικό μέτωπο, χρειάζεται να στηρίξουμε την πλευρά μας στις διαπραγματεύσεις μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα των γεωπολιτικών αναταράξεων που υπάρχουν στη περιοχή». Την ώρα που η Τουρκία, πρόσθεσε, κορυφώνει την αδιαλλαξία της και μέσω του ΥΠΕΞ της καταθέτει ποια θα είναι τα επόμενα βήματά της.

 

Γι αυτό το λόγο, κατέληξε, χρειάζεται σε αυτή τη συγκυρία «πολλή νουσιμάδα και χρειάζονται ορθολογιστικοί χειρισμοί».  

ΚΥΠΕ

Home