Κάρογιαν: Μεγάλη δικαίωση για ΔΗΠΑ το αποτέλεσμα

Κάρογιαν: Μεγάλη δικαίωση για ΔΗΠΑ το αποτέλεσμα

"Ήρθαμε για να μείνουμε"

O Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης Μάριος Καρογιάν δήλωσε ότι το αποτέλεσμα αποτελεί μεγάλη δικαίωση για το κόμμα το οποίο, τόνισε, ήρθε για να μείνει.

Σε δηλώσεις απόψε στα γραφεία του κόμματος ανέφερε ότι το Κίνημα αγκαλιάστηκε κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες και έδωσε τη μάχη με πενιχρά μέσα, αλλά με ψυχή.

Μίλησε για αποτέλεσμα που αποδεικνύει την ανάγκη για αναγέννηση του κέντρου, προσθέτοντας ότι "αναμετρηθήκαμε με συστημικές δυνάμεις και βγήκαμε νικητές".

Ο κ. Καρογιάν είπε ότι οι συμπολίτες μας αναγνώρισαν την ειλικρίνεια και αυθεντικότητά μας και μίλησε για αποστολή που τους ανέθεσαν οι πολίτες για να περάσει η Κύπρος μας σε ελπιδοφόρα εποχή, με νέες συνθέσεις και ανοίγοντας νέους δρόμους.

Πρόκειται είπε για ένα εκλογικό αποτέλεσμα κόλαφο για τον παλαιοκομματισμό και μηδενισμό και διατρανώνει την απόφαση του λαού να προχωρήσει μπροστά, αφήνοντας πίσω αυτούς που θέλουν να τον αφήσουν πίσω.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ είπε ότι η νίκη τους γεμίζει ευθύνες για το αύριο "για να εργαστούμε για να μετατρέψουμε την αποχή σε δημιουργική αλλαγή". Ανέφερε ότι η ΔΗΠΑ δίνει μάχες με το μυαλό στραμμένο στους νέους μας και με το πείσμα να φανεί χρήσιμη  και ωφέλιμη.

Εργαζόμαστε, είπε, σε πείσμα όσων επενδύουν στην ακινησία, την αδράνεια, εφησυχασμό και θα με το ρόλο του ρυθμιστή και όχι εκβιαστή για να αναζητήσει συγκλίσεις και όχι ευκαιριακές συνεργασίες.

Σε αυτές τις προσπάθειες μας , κατέληξε, για εμάς δεν περισσεύει κανείς, γιατί είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι και κρατάμε από ένα κουπί για να φτάσουμε στο προορισμό μας.

ΚΥΠΕ

Home