Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κάρουλας: Υλοποιήσιμο το όραμα ΥΠΕΣ μέσα από προϋπολογισμό

Offsite Team -
16.11.2020

Κάρουλας: Υλοποιήσιμο το όραμα ΥΠΕΣ μέσα από προϋπολογισμό

Thumbnail

Ανάλυση των δεδομένων

Ο προϋπολογισμός του Υπ. Εσωτερικών , παρέχει τη δυνατότητα εφαρμογής της Νέας Μεταναστευτικής Πολιτικής, συγκρατεί τις αιτήσεις ασύλου και αυξάνει σημαντικά τους διαθέσιμους πόρους για τη στεγαστική πολιτική».Αυτό τονίζει ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Γιώργος Κάρουλλας, ο προϋπολογισμός , καλύπτει «τόσο τους πρόσφυγες με αύξηση των κονδυλίων κατά 14 εκ.  ευρώ, όσο και τους κατοίκους ακριτικών και ορεινών περιοχών, αλλά και τα νεαρά ζευγάρια μέσω των προγραμμάτων του Οργανισμού Αναπτύξεως Γης».

Ο κ. Κάρουλας τονίζει ότι ο προϋπολογισμός είναι «θεμελιωμένος από συστημική – δομική προσέγγιση και στοχοθεσία και καινοτομία, ανατρέπει στρεβλώσεις και αποσκοπεί στην ενίσχυση της οικονομίας με τη δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης και ευκαιριών επιχειρηματικότητας». 

 

 Παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας την οποία διαχειρίζεται συγκεκριμένα και επιτυχώς το Υπουργείο Εσωτερικών, θα δαπανήσει την περίοδο 2021 – 2023, 783 εκ. ευρώ για αναπτυξιακά έργα, με 36% των πόρων για το 2021 (214 εκ. ευρώ) να είναι αναπτυξιακά. Ταυτόχρονα, προωθεί τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις με πιο σημαντική αυτή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πρέπει με συναίνεση όλα τα πολιτικά κόμματα να ολοκληρώσουμε σύντομα αυτή την προσπάθεια προς όφελος του πολίτη.

 

 

 

Home