Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Καρούσος για Χριστοδουλίδη: Δεν είμαι καλομαθημένος στην πολιτική

Offsite Team -
13.08.2022

Καρούσος για Χριστοδουλίδη: Δεν είμαι καλομαθημένος στην πολιτική

Δρόμος Αστρομερίτη-Ευρύχου: Προκηρύχτηκαν οι προσφορές €88 εκατ.
Δεν χρειάζομαι την άδεια κανενός υποψηφίου για να εκφράσω τις θέσεις μου

Δεν είμαι καλομαθημένος στην πολιτική ούτε και χρειάζομαι την άδεια κανενός για να λέω τις απόψεις μου αναφέρει σε ανάρτηση του ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος, ως έμμεση απάντηση προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη για προηγούμενες δηλώσεις του.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο υπουργός, προσωπικά δεν χρειάζεται την άδεια κανενός υποψηφίου για να εκράσει τις θέσεις του, όπως πάντα πράττει δημόσια, ευθαρσώς, με ειλικρίνεια και με καθαρότητα.

Παράλληλα, αναφέρει ότι, δεν αποφεύγει ποτέ τον διάλογο επιχειρημάτων, κάτι που η δημοκρατία επιτάσσει ενώ σύμφωνα με την ανάρτηση του, οι μετέχοντες στην πολιτική και ιδιαίτερα οι υποψήφιοι για την προεδρία της χωρας, υπόκεινται σε κριτική καθώς όπως όλοι, έτσι και αυτοί, βρίσκονται στην κρίση του λαού.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του Υπ. Μεταφορών:

mljsvbs

 

«Οι μετέχοντες στην πολιτική και ιδιαίτερα οι υποψήφιοι για την προεδρία της χωρας, υπόκεινται σε κριτική καθώς όπως όλοι, έτσι και αυτοί, βρίσκονται στην κρίση του λαού.

Προσωπικά δεν χρειάζομαι την άδεια κανενός υποψηφίου να εκφράσω τις θέσεις μου, όπως πάντα πράττω δημόσια, ευθαρσώς, με ειλικρίνεια και με καθαρότητα, χωρίς να παίζω κανένα κρυφτό.

Δεν είμαι καλομαθημένος στην πολιτική και δεν αποφεύγω ποτέ τον διάλογο επιχειρημάτων, κάτι που η δημοκρατία επιτάσσει. Έτσι ήμουν, έτσι είμαι και έτσι θα συνεχίσω να είμαι».  

Home