Καυγάς ΔΗΣΥ με ΑΚΕΛ για τους αγρότες

Καυγάς ΔΗΣΥ με ΑΚΕΛ για τους αγρότες

Τι αναφέρει ο Δημήτρης Δημητρίου

Το ΑΚΕΛ, δια του Εκπροσώπου Τύπου του σήμερα, συνεχίζει τις ειρωνίες και τα αστεία που καταλαβαίνουν μόνο τα στελέχη της ηγεσίας τους αναφέρει σε απάντηση του σε σημερινή ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου. 

Μάλιστα όπως τονίζει για να  τελειώνουμε με το αστείο, γιατί περί αστείου πρόκειται, δεν θα ζητάμε την άδεια του κόμματος της αριστεράς για να επισκεφθούμε είτε αγρότες, είτε εργάτες, είτε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Παράλληλα ο κύριος Δημητρίου αναφέρει: «Αυτοί είναι η καρδιά του Δημοκρατικού Συναγερμού, είναι ο κόσμος που εμπιστεύεται την παράταξη και είναι η απόδειξη πως όταν οι πολιτικές που εφαρμόζεις υπηρετούν τους πολλούς μπορεί η παράταξή μας να είναι το πολυσυλλεκτικό κόμμα που κυβερνά και παίρνει τον τόπο μπροστά. Κάτι που δεν μπορούν να κατανοήσουν στο ΑΚΕΛ». 

>>> Διαβάστε εδώ όλες τις Πολιτικές εξελίξεις

«Ναι, είναι γεγονός πως υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν. Το ξέρουμε, το αναγνωρίζουμε και θα τα λύσουμε. Είναι επόμενο να έχουμε τέτοια ζητήματα τη στιγμή που η απασχόληση αυξάνεται και πολίτες ξυπνούν το πρωί και έχουν δουλειές για να πάνε. Κάτι που και πάλι το ΑΚΕΛ δεν μπορεί να κατανοήσει, κάτι που το ΑΚΕΛ δεν είχε για να διαχειριστεί τα χρόνια της μεγάλης καταστροφής αφού δεν είχαν μείνει εργαζόμενοι για να δουλέψουν εφόσον τους είχαν στείλει στην ανεργία», καταλήγει ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ.

Home