Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΚΕ σε ΔΗΚΟ: Δεν γνώριζε για το συγκεκριμένο θέμα ο ΠτΔ

Offsite Team -
21.06.2022 - 14:38

ΚΕ σε ΔΗΚΟ: Δεν γνώριζε για το συγκεκριμένο θέμα ο ΠτΔ

Απαντά στο ΔΗΚΟ ο ΚΕ και ξεκαθαρίζει πως ο Πρόεδρος δεν γνώριζε για το συγκεκριμένο θέμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Απαντά στο Δημοκρατικό Κόμμα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, όσον αφορά τις δηλώσεις του πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας γνώριζε τα προβλήματα ανάμεσα Αστυνομία και Κεντρικές Φυλακές, αλλά δεν ήταν εις γνώσιν του οι καταγγελίες Αριστοτέλους.

Διαβάστε επίσης: ΔΗΚΟ για Αριστοτέλους: Η Κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι γνώριζε

Αυτούσια η απάντηση:

Σε σχέση με την ανακοίνωση του Δημοκρατικού Κόμματος για τις καταγγελίες, στις οποίες προέβη η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών κα Άννα Αριστοτέλους και τον ανυπόστατο ισχυρισμό ότι τάχα “ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος παραδέχτηκε σήμερα ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ο Γενικός Εισαγγελέας, ακόμη και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, γνώριζαν για αυτές τις καταγγελίες, ήταν ενήμεροι πριν από τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, αλλά δεν έκαναν τίποτα”, παραθέτω πιο κάτω αυτούσιες τις αναφορές μου στη σημερινή πρωινή εκπομπή του Γ’ Προγράμματος του ΡΙΚ, αφήνοντας τα συμπεράσματα στην κρίση των συμπολιτών μας.

«Ο Πρόεδρος ενημερώθηκε από τη στιγμή που το θέμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Όσον αφορά για διάφορα προβλήματα που υπήρχαν στις Κεντρικές Φυλακές και αφορούσαν τη συνεργασία μεταξύ της Διεύθυνσης και της Αστυνομίας, ναι ο Πρόεδρος ήταν ενήμερος είχε γίνει μάλιστα και μία σύσκεψη για το συγκεκριμένο θέμα, δεν ήταν όμως ο Πρόεδρος ενήμερος - και αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσω - για το θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από μερικές μέρες.

>>>Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση<<<

Δεν γνώριζε για το συγκεκριμένο θέμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δεν ήταν εις γνώση του το συγκεκριμένο θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Πρόεδρος γνώριζε για διάφορα προβλήματα που υπήρχαν στις Κεντρικές Φυλακές και όπως έχω πει προηγουμένως αφορούσαν ουσιαστικά τη συνεργασία μεταξύ της Διεύθυνσης των Φυλακών και της Αστυνομίας. Δεν είχαν να κάνουν με το θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας».

Πατώντας ΕΔΩ μπορεί ο οποιοσδήποτε να ακούσει ολόκληρη την τοποθέτηση περιλαμβανομένων και των ερωτήσεων που υποβλήθηκαν (1:23:38 – 1:25:46)

Home