Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κολοκασίδης: Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που επιδιώξαμε

Offsite Team -
05.02.2023

Κολοκασίδης: Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που επιδιώξαμε

Παραμένοντας πιστοί στις αξίες και θέσεις μας

Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που επιδιώξαμε, δήλωσε ο Γιώργος Κολοκασίδης, λέγοντας ότι  «είμαστε όμως περήφανοι για την προσπάθεια η οποία στηρίχθηκε στις δικές μας δυνάμεις και τους ώμους ενεργών πολιτών».

«Δώσαμε τον αγώνα παραμένοντας πιστοί στις αξίες και θέσεις μας, με διαφάνεια και ευθύτητα» αναφέρει ο κ. Κολοκασίδης σε γραπτή του δήλωση. Προσθέτει πως «ξέραμε ότι κάθε τέτοιο εγχείρημα είναι δύσκολο, όπως επίσης ξέραμε ότι η κομματοκρατία είναι πανίσχυρη».

«Παρά το αποτέλεσμα, ένα έχω να πω στους φίλους και υποστηρικτές του κοινού μας οράματος: να είναι περήφανοι για τη μάχη που δώσαμε» συνεχίζει ο κ. Κολοκασίδης, ο οποίος συγχαίρει τους Νίκο Χριστοδουλίδη και Ανδρέα Μαυρογιάννη «για την επιτυχία τους στον πρώτο γύρο των Προεδρικών Εκλογών».

LIVE: Νίκος - Μαυρογιάννης στο Β' Γύρο / Μεγάλος χαμένος ο Αβέρωφ

Ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους πολίτες που τον τίμησαν με τη ψήφο τους διότι, όπως είπε, «ακολούθησαν τη συνείδηση τους γνωρίζοντας εξαρχής τη μεγάλη δυσκολία του εγχειρήματος». 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε στη σύζυγό του για την οποία είπε ότι «κατέβαλε γιγάντια προσπάθεια», ενώ ευχαρίστησε και τα παιδιά του που τον που με στήριξαν σε όλη τη διαδρομή, καθώς και τον αδελφό του «που δεν έπαυσε στιγμή να είναι δίπλα μου, όπως και την υπόλοιπη οικογένεια μου».

Ο κ. Κολοκασίδης ευχαρίστησε και τους επιτελικούς του παραστάτες «γιατί πάντα ήμασταν στην ίδια πλευρά αξιών και αρχών». Τέλος εξέφρασε «ένα μεγάλο ευχαριστώ» στο επιτελείο του, στους φίλους και όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα του και «με προσωπικές θυσίες, προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». «Εύχομαι τα καλύτερα για την Κύπρο», καταλήγει η δήλωση Κολοκασίδη.

Home