Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κολοκασίδης: €11 εκ. από τις τσέπες μας σε 4 υποψήφιους

Offsite Team -
07.10.2022 - 14:50

Κολοκασίδης: €11 εκ. από τις τσέπες μας σε 4 υποψήφιους

«Νοθεία της δημοκρατικής διαδικασίας»

Για νοθεία της δημοκρατικής διαδικασίας κάνει λόγο ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Κολοκασίδης με αφορμή τις χορηγίες των πολιτικών κομμάτων. Σε ανακοίνωσή του ο κ. Κολοκασίδης τόνισε ότι: 

«Δύο μήνες πριν προεδρικές, τα κόμματα θα πάρουν από τις τσέπες των φορολογούμενων πάνω από έντεκα εκατομμύρια ευρώ».  

Όπως υποστήριξε, « οι τέσσερις κομματικοί υποψήφιοι -μέσω των κομμάτων που τους υποστηρίζουν- θα έχουν επιπλέον μερικά εκατομμύρια για την κρίσιμη τελική ευθεία των προεδρικών εκλογών. Με αυτά τα χρήματα τα κόμματα θα χρηματοδοτήσουν τις εκστρατείες των κομματικών υποψηφίων αλλά τα ποσά που θα δαπανήσουν δεν θα θεωρούνται μέρος της προεκλογικής δαπάνης των υποψηφίων! Αν αυτό δεν είναι καθαρή εξαπάτηση, τότε τι είναι»;

Εκστρατείες χλιδής

Ο κ. Κολοκασίδης ανέφερε: «την ώρα που οι Νεοφύτου, Μαυρογιάννης, Χριστοδουλίδης και Χρίστου και τα κόμματα που τους υποστηρίζουν θα κάνουν εκστρατείες χλιδής με τα λεφτά των φορολογούμενων, οι πραγματικά ανεξάρτητοι υποψήφιοι θα λάβουν μηδέν ευρώ και θα έχουν σχεδόν αποκλειστεί από τα τηλεοπτικά προγράμματα».  

Αιχμηρός όσο ποτέ ο κ. Κολοκασίδης είπε ότι: «Τα κόμματα που ευθύνονται για σωρεία σκανδάλων διαφθοράς, λυμαίνονται και το δημόσιο χρήμα,  μέσα από αδιαφανείς διαδικασίες και χωρίς έλεγχο. Αυτή είναι η δημοκρατία τους. Αυτή είναι η κομματοκρατία.

«Μέχρι πότε θα ανέχονται οι πολίτες τις εκστρατείες χλιδής  των κομμάτων με τα δικά τους χρήματα;  

Μέχρι πότε θα ανέχονται οι πολίτες την κομματική εξαπάτηση;

Μέχρι πότε θα ανέχονται την κοροϊδία, την αδιαφάνεια και την ατιμωρησία;»

Home