Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κολοκασίδης: Μετά τις εκλογές θα κάνουμε κόμμα ή κίνημα

Του Στέλιου Στυλιανού -
25.01.2023

Κολοκασίδης: Μετά τις εκλογές θα κάνουμε κόμμα ή κίνημα

Θα είναι ο Κωστής Ευσταθίου ο πρώτος βουλευτής; Τι απάντησε ο υποψήφιος Πρόεδρος

Ως ένα νέο ξεκίνημα χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του στις Προεδρικές Εκλογές ο υποψήφιος Πρόεδρος, Γιώργος Κολοκασίδης φιλοξενούμενος στην εκπομπή Snipers το βράδυ της Τρίτης 24/1 αναφέροντας ότι ο ίδιος υπηρετεί κάποιες θέσεις οι οποίες πρέπει να επιβιώσουν στο πολιτικό σκηνικό.

Απαντώντας σε ερώτηση του Δημοσιογράφου Παναγιώτη Τσαγγάρη αν αυτές οι θέσεις θα επιβιώσουν μέσω ενός νέος κόμματος σημείωσε ότι αυτό που θα δημιουργηθεί μπορεί να είναι μια νέα κίνηση. 

Ενώ κληθείς να αναφέρει εάν ο Κωστής Ευσταθίου ο οποίος πρότεινε την υποψηφιότητα του θα είναι ο πρώτος βουλευτής μιας τέτοιας κίνησης σημείωσε ότι δεν μπορεί να προεξοφλήσει κάτι τέτοιο καθώς δεν μίλησε για αυτό το ζήτημα με τον ίδιο σημειώνοντας ωστόσο ότι με τον Κωστή Ευσταθίου βρίσκονται πολύ κοντά. 

Παράλληλα σημείωσε ότι πέραν του ίδιου υπάρχουν μια πληθώρα ατόμων που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και θα πρέπει να συντονιστούν μεταξύ τους για να έχει μια εμβέλεια η άποψη που έχουν τόσο για την κομματοκρατία όσο και για το Κυπριακό. 

Καταλητικά τόνισε ότι βεβαίως πρέπει να υπάρχουν κόμματα σε μια Δημοκρατία ωστόσο σημείωσε ότι αυτά θα πρέπει να είναι ελεγχόμενα σε διαφάνεια. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο 1:06:50:

Home