Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κολοκασίδης: «Όχι διζωνική διχοτόμηση - Απελευθέρωση»

Offsite Team -
06.10.2022 - 13:40

Κολοκασίδης: «Όχι διζωνική διχοτόμηση - Απελευθέρωση»

Την ώρα που η Τουρκία ξεδιπλώνει βήμα-βήμα την επιθετική στρατηγική της εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας, η κυβέρνηση επιμένει πεισματικά στην αποτυχημένη πολιτική των ΜΟΕ, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Κολοκασίδης.

Προσθέτοντας ότι ο τελευταίος εκβιασμός του κατοχικού καθεστώτος για χωριστή συμφωνία με την ΟΥΝΦΙΚΥΠ συνιστά ακόμα ένα βήμα κλιμάκωσης της τουρκικής πολεμικής στρατηγικής. Το υπουργείο Εξωτερικών αυτονόητα προχωρά σε διπλωματικές ενέργειες για αποτροπή των τουρκικών προθέσεων, αλλά δεν είναι αρκετό να αντιδρούμε κάθε φορά εκ των υστέρων. Είτε θα απαιτήσουμε ξεκάθαρη δήλωση από τον ΟΗΕ, είτε θα ζούμε υπό τον φόβο της αναγνώρισης του ψευδοκράτους.

Επίσης αναφέρει οτι, θα συνεχίσουμε όμως να τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις, όσο δεν αντιλαμβανόμαστε ότι η πολιτική της ηττοπάθειας έχει αποτύχει.

Είναι καιρός για μια νέα ρεαλιστική πολιτική για αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής εναντίον όλου του Ελληνισμού.  

Είναι καιρός να τερματίσουμε κάθε συζήτηση για διχοτόμηση της πατρίδας μας μέσω της ΔΔΟ και να διεκδικήσουμε το αυτονόητο για κάθε λαό και κάθε κράτος, καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Κολοκασίδη.

Home