Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κόμματα και αρχηγοί "αποχαιρετούν" τον τέως Πρόεδρο

Offsite Team -
21.06.2019 - 19:03

Κόμματα και αρχηγοί "αποχαιρετούν" τον τέως Πρόεδρο

Thumbnail
Τι ανακοινώνουν τα κόμματα και αρχηγοί κομμάτων για το θάνατο του Τέως Προέδρου

Τα συλληπητήρια τους δίνουν Αρχηγοί κομμάτων και τα κόμματα για τον θάνατο του Τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

 

ΔΗΣΥ

"Ο Πρόεδρος και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια και στους οικείους του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια , καθώς επίσης και στην κομματική του οικογένεια, το ΑΚΕΛ. Παρά τις ιδεολογικές διαφορές, αναγνωρίζουμε τον ανθρώπινο του χαρακτήρα, την τιμιότητα που τον διέκρινε καθώς και την αγάπη του για τον απλό άνθρωπο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει."

ΕΔΕΚ

"Σύσσωμο το Κ. Σ. ΕΔΕΚ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στέλνουμε και στο ΑΚΕΛ."

Νικόλας Παπαδόπουλος (Πρόεδρος ΔΗΚΟ)

"Ο Δημήτρης Χριστόφιας υπηρέτησε την Κυπριακή Δημοκρατία, το ΑΚΕΛ και τον κυπριακό λαό σε όλη του τη ζωή. Με εργατικότητα, ζήλο και αφοσίωση σε όσα πίστευε. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στο ΑΚΕΛ."

Γιαννάκης Ομήρου

"Θλίψη για τον θάνατο του Πρ. Προεδρου Δ. Χριστόφια. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στο ΑΚΕΛ."

ΔΗΚΟ

"Ο Πρόεδρος Νικόλας Παπαδόπουλος, τα στελέχη και τα μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια. Ο Δημήτρης Χριστόφιας υπηρέτησε την Κυπριακή Δημοκρατία και τον κυπριακό λαό σε όλη του τη ζωή, με εργατικότητα, ζήλο και αφοσίωση, σε όσα πίστευε. Συλλυπητήρια στο ΑΚΕΛ, του οποίου ο Δημήτρης Χριστόφιας ήταν ηγετική φυσιογνωμία. Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, για τη μεγάλη απώλεια."

Kίνημα Oικολόγων - Συνεργασία Πολιτών

Το Kίνημα Oικολόγων - Συνεργασία Πολιτών εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια. Ο εκλιπών υπηρέτησε την Κύπρο και το λαό μας, από σημαντικά πολιτειακά αξιώματα, σε κρίσιμα χρόνια για την ιστορία της πατρίδας μας.  Συλλυπητήρια εκφράζουμε και προς το ΑΚΕΛ το οποίο υπηρέτησε με υποδειγματική πίστη και αφοσίωση για πολλές δεκαετίες.  Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αλληλεγύη

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για το θάνατο του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια. Η Αλληλεγγύη εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια προς όλη την οικογένεια του εκλιπόντος.

Συμμαχία Πολιτών

Ο Πρόεδρος, τα στελέχη και τα μέλη της Συμμαχίας Πολιτών, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για το θάνατο του  πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια. Ο Δημήτρης Χριστόφιας αφιέρωσε όλη του τη ζωή στην υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας, του  τόπου μας και του ΑΚΕΛ. Εργάστηκε και προσέφερε με προσήλωση και  πυξίδα τα ιδεολογικά τα του πιστεύω. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια, στους οικείους του αλλά και στο ΑΚΕΛ.

Νεολαία Δημοκρατικού Κόμματος

"Η Νεολαία του Δημοκρατικού Κόμματος, εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και στους οικείους του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κύριου Δημήτρη Χριστόφια ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 72 ετών. Ο κύριος Χριστόφιας υπηρέτησε τη πατρίδα από τα έδρανα της βουλής και ως πρόεδρος της Δημοκρατίας την περίοδο του 2008 με 2013. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και σε ολόκληρο το κόσμο του ΑΚΕΛ και της ΕΔΟΝ , καθώς και στο Γενικό Γραμματέα της ΕΔΟΝ, γιο του εκλιπόντος, Χρίστο Χριστόφια."

Μάριος Μούγης (Προέδρος ΝΕΔΗΚ)

"Εκφράζω τη βαθειά μου θλίψη για το χαμό του Δημήτρη Χριστόφια. Καλή δύναμη στην οικογένεια. Αιωνία του η μνήμη."

ΔΗ.ΠΑ.Κ.Φ. Αναγέννηση 

"Η ΔΗ.ΠΑ.Κ.Φ. Αναγέννηση  εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους φίλους, και στους συντρόφους του Δημήτρη Χριστόφια, πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο οποίος απεβίωσε σήμερα, 21 Ιουνίου 2019, σε ηλικία 72 ετών. Ο κύριος Χριστόφιας ήταν Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το 2008 μέχρι το 2013, και ήταν επίσης Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων από το 2001 μέχρι το 2008. Αφήνει πίσω του την σύζυγό του την Έλση, και τα τρία του παιδιά, την Μαριάννα, την Χριστίνα, και τον Χρίστο. Αιώνια του η μνήμη."

Home