Α. Κωνσταντίνου: Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε στην Αγλαντζιά

Α. Κωνσταντίνου: Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε στην Αγλαντζιά

«Ό, τι θα πετύχουμε, θα το πετύχουμε ενωμένοι», ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγλαντζιάς

Έκκληση στους δημότες να τον στηρίξουν ώστε να συνεχίσει και να προστατεύσει την πετυχημένη πορεία των τεσσάρων τελευταίων χρόνων για την Αγλαντζιά, απηύθυνε στο κείμενο της εξαγγελίας της υποψηφιότητάς του για τη Δημαρχία Αγλαντζιάς ο Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Αναφερόμενος στην θητεία του ως δημοτικός σύμβουλος Αγλαντζιάς από το 2016, είπε ότι δούλεψε κάθε μέρα από την πρώτη γραμμή για να ανταποκριθεί στην εμπιστοσύνη όσων των τίμησαν με την ψήφο τους.

1

«Με τη δική σας δύναμη δώσαμε αγώνες για το συλλογικό καλό: Όχι από τα γραφεία μας αλλά στο δρόμο. Εκεί που είναι ο κόσμος, εκεί που είναι τα προβλήματα», είπε, προσθέτοντας ότι μπαίνει μπροστά, έχοντας δίπλα του τους ίδιους άξιους ανθρώπους που άλλαξαν το πρόσωπο της Αγλαντζιάς αυτήν την τετραετία.

Ευχαρίστησε τον Χαράλαμπο Πετρίδη ο οποίος «άλλαξε την πόλη μας εργαζόμενος με σοβαρότητα, ευθύνη και αποφασιστικότητα» και ανέφερε ότι σήμερα, προχωρούμε στο ίδιο μονοπάτι, συνδυάζοντας την εμπειρία με νέες ιδέες, συλλογικότητα και μεθοδική́ δουλειά́.

Ευχαρίστησε επίσης τον Δημοκρατικό Συναγερμό που τον στηρίζει, τονίζοντας ωστόσο ότι στην πόλη δεν χωρούν κομματικοί διαχωρισμοί κι «ό, τι θα πετύχουμε, θα το πετύχουμε ενωμένοι»

Ανέφερε ακόμα ότι σε αυτές τις εκλογές αντίπαλός είναι το παρελθόν, που έχει πρόσωπο και ευθύνες και είπε ότι πριν από τέσσερα χρόνια  όλοι θυμούνται στην Αγλαντζιά, την πλήρη απουσία της ηγεσίας του Δήμου, την αδυναμία του τότε Δημάρχου να προσφέρει τα στοιχειώδη, την έλλειψη καθαριότητας και συντήρησης και την οικονομική κατάρρευση και παρακμή της πόλης.

ΚΥΠΕ

Home