Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κουκουμάς: Κανένα δεν πείθει ο Νίκος Αναστασιάδης

Offsite Team -
07.10.2021 - 13:25

Κουκουμάς: Κανένα δεν πείθει ο Νίκος Αναστασιάδης

Το ΑΚΕΛ εγγράφει τα Pandora Papers στην Επιτροπή Ελέγχου

Το ΑΚΕΛ προχώρησε σε δηλώσεις για τα Pandora Papers, με τον Εκπρόσωπο Τύπου Γιώργο Κουκουμά να αναφέρει πως κανένα δεν πείθει ο Νίκος Αναστασιάδης. Μεταξύ άλλων το ΑΚΕΛ αναφέρει πως θα εγγράψει  τα Pandora Papers στην Επιτροπή Ελέγχου.

>>> Ακολουθήστε εδώ όλες τις εξελίξεις με τα Pandora Papers που προκαλούν συζητήσεις ανά το Παγκόσμιο <<<

Αυτούσια η δήλωση του Γ. Κουκουμά:

Νίκος Αναστασιάδης και κυβέρνηση Συναγερμού ξαναέβαλαν την Κύπρο στα διεθνή πρωτοσέλιδα, αλλά για λάθος λόγους. Δημοσιογράφοι στο εξωτερικό θέτουν ερωτήσεις στον κ. Αναστασιάδη για την εμπλοκή του στα Pandora Papers όμως οι απαντήσεις του δεν πείθουν κανένα.

Ποιος θα μπορούσε άραγε να πιστέψει ότι ο Νίκος Αναστασιάδης δεν έχει καμία σχέση με το Δικηγορικό Γραφείο Νίκος Αναστασιάδης; Ισχυρίζεται ο Πρόεδρος  ότι δεν είχε κανένα ρόλο στο Γραφείο από το 1997. Όμως στη δήλωση περιουσιακών στοιχείων που ο ίδιος δημοσιοποίησε λίγο πριν την εκλογή του στην Προεδρία καταγράφονται αμοιβές και μερίσματα εκατοντάδων χιλιάδων από το Γραφείο Νίκος Αναστασιάδης και συνδεδεμένες εταιρίες. Αλλά ακόμα και μετά την εκλογή του, ο κ. Αναστασιάδης καλούσε στο Προεδρικό τους συνέταιρους και τους πελάτες του Γραφείου του, όπως αποκάλυψε προχθές ο τέως σύμβουλος του Προέδρου.

Ο κ. Αναστασιάδης είναι εκτεθειμένος και πάνω από όλα εκθέτει και διασύρει την Κύπρο. Ο δε Δημοκρατικός Συναγερμός συνεχίζει να συγκαλύπτει και να δικαιολογεί την κραυγαλέα σύγκρουση συμφέροντος του κ. Αναστασιάδη. Αυτό επιβεβαιώνει ότι ο εξευτελισμός της χώρας ανά το παγκόσμιο αποτελεί έργο και ευθύνη συνολικά της συναγερμικής παράταξης.

Το ΑΚΕΛ εγγράφει σήμερα το θέμα των Pandora Papers στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, όπου κυβέρνηση και Συναγερμός θα κληθούν να λογοδοτήσουν.

Ν Παπαευσταθίου για απόφαση ΔΗΚΟ για Χριστοδουλίδη: Κρίμα,λυπάμαι

Offsite Team -
27.06.2022 - 09:53

Ν Παπαευσταθίου για απόφαση ΔΗΚΟ για Χριστοδουλίδη: Κρίμα,λυπάμαι

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του δικηγορικού γραφείου Τ Παπαδόπουλος διαφωνεί με την υιοθέτηση του Ν Χριστοδουλίδη

Ο Νίκος Παπαευσταθίου, διευθύνων σύμβουλος του δικηγορικού γραφείου  «Τ Παπαδόπουλος και ΣΙΑ» τοποθετήθηκε σήμερα (27/6)  για την απόφαση του ΔΗΚΟ για την υιοθέτηση της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη για τις προεδρικές εκλογές. 

Ο Νίκος Παπαευσταθίου, ο οποίος διετέλεσε και πρώην πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, με ανάρτηση του στο Twitter έγραψε συγκεκριμένα: Το @DIKO1976 επέλεξε υποστήριξη @Christodulides επιβραβεύοντας το επί 9 χρόνια βασικό στέλεχος/Υπ. της «πλέον διεφθαρμένης Κυβέρνησης» όπως υποστήριζε και την κλοπή του οράματος @IKasoulides Όραμα που προτάθηκε εναντίον της υποψηφίοτητας Τάσσου στις προεδρικές 2008. Κρίμα. Λυπάμαι.

f

Πάντως αίσθηση προκάλεσε η δημόσια τοποθέτηση του Νίκου Παπαευσταθίου, ο οποίος ξεκαθάρισε δημόσια ότι ουσιαστικά διαφωνεί με την απόφαση του ΔΗΚΟ και τάσσεται εναντίον.

 
Home