Κουκουμάς: O Πελεκάνος μιλά χωρίς να μας διαβάζει

Κουκουμάς: O Πελεκάνος μιλά χωρίς να μας διαβάζει

Το πρόβλημα της Πινδάρου και Προεδρικού είναι το ΑΚΕΛ όχι η διχοτόμηση

Νέος γύρος αντιπαράθεσης είχαμε την Πέμπτη μεταξύ Κυβέρνησης και ΑΚΕΛ. Μετά την παρέμβαση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ότι το ΑΚΕΛ με τις θέσεις του δικαιολογεί την Τουρκία απάντησε το ΑΚΕΛ μέσω του εκροσώπου Τύπου Γιώργου Κουκουμά.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Ο κ. Κουκουμάς υποστήριξε ότι « ο κ. Πελεκάνος πάλι εκδίδει απαντήσεις στο ΑΚΕΛ, χωρίς να έχει διαβάσει τι λέει το ΑΚΕΛ».

Όπως είπε, «ο μόνος που διανοήθηκε να συζητά τις αξιώσεις της Τουρκίας ήταν ο κ. Αναστασιάδης που με την συγκάλυψη του ΔΗΣΥ συζητούσε λύση δύο κρατών πίσω από τις πλάτες του κυπριακού λαού. Οι ίδιοι δηλαδή που όταν η κατοχική δύναμη έβαζε μπρος τα σχέδια για εποικισμό του Βαρωσιού έλεγαν ότι πρόκειται για «επικοινωνιακά τεχνάσματα».

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Σύμφωνα με τον κ. Κουκουμά, «εμείς, αντίθετα, υποδεικνύουμε εδώ και χρόνια ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά πρέπει να ενεργήσει αποτελεσματικά για να χαλάσει τους τουρκικούς σχεδιασμούς για οριστική διχοτόμηση της Κύπρου και εποικισμό του Βαρωσιού. Αν αυτή η υπόδειξη ενοχλεί το Προεδρικό και την Πινδάρου, τότε το πρόβλημα τους είναι το ΑΚΕΛ και όχι η διχοτόμηση».

 

 

 

 

Home