Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κούσιος: Ο ΠτΔ δεν παρενέβη για την παραίτηση Α. Παράσχου

Offsite Team -
14.01.2021 - 15:19

Κούσιος: Ο ΠτΔ δεν παρενέβη για την παραίτηση Α. Παράσχου

Thumbnail
«Είναι γνωστό ότι ο Πρόεδρος αποδέχεται την κριτική του Τύπου όσο σκληρή και αν είναι αυτή»

Την θέση ότι δεν υπήρξε καμία παρέμβαση ούτε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ούτε από κάποιο αξιωματούχο ή λειτουργό του Προεδρικού Μεγάρου αναφορικά με την παραίτηση του Ανδρέα Παράσχο, εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

>>> Κάλεσμα Αναστασιάδη σε Παράσχο για να τεκμηριώσει τα όσα προέβαλε

Σε γραπτή του δήλωση ο κ. Κούσιος αναφέρει πως «ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ούτε κανένας άλλος από το Προεδρικό Μέγαρο ή την Κυβέρνηση παρενέβη προς τους εκδότες της εφημερίδας».

Αυτούσια η δήλωση του κ. Κούσιου

Αναφορικά με την ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών για το θέμα που προέκυψε με τον δημοσιογράφο κ. Ανδρέα Παράσχο και την εφημερίδα στην οποία εργαζόταν, και ότι, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το όλο συμβάν αφήνει εκτεθειμένους τους κρατούντες και συγκεκριμένα το προεδρικό περιβάλλον, θέλουμε απλώς να υποδείξουμε ότι ο δημοσιογράφος τόσο με την επιστολή παραίτησης του όσο και με σημερινές δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Πολίτη, ξεκαθάρισε με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι πεπεισμένος πως ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ούτε κανένας άλλος από το Προεδρικό Μέγαρο ή την Κυβέρνηση παρενέβη προς τους εκδότες της εφημερίδας.

Περαιτέρω, ο κ. Παράσχος δήλωσε «έχω γράψει απίστευτα πράγματα για τον Πρόεδρο κατά καιρούς, έχω γράψει άρθρο το 2018 με σκληρό τίτλο για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο Πρόεδρος ούτε τηλεφώνησε ούτε απείλησε».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε καμιά περίπτωση δεν παρενέβη στο θέμα όπως καμιά παρέμβαση δεν έγινε από αξιωματούχο ή λειτουργό του Προεδρικού Μεγάρου.

Είναι γνωστό, εξάλλου, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη 40χρονη πολιτική του διαδρομή εμπράκτως απέδειξε ότι αποδέχεται την κριτική του Τύπου όσο σκληρή και αν είναι αυτή.

Αυτά για την αποκατάσταση των αληθών γεγονότων και την τοποθέτηση των πραγμάτων στη σωστή τους βάση.

Home