Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Kούσιος: «Οι εμμονές του Νικόλα καταρρίπτονται»

Offsite Team -
22.12.2020

Kούσιος: «Οι εμμονές του Νικόλα καταρρίπτονται»

Thumbnail
Απάντηση στο ΔΗΚΟ

Η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ σε σχέση με την επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν έ μεινε αναπάντητη από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κυριάκο Κούσιο.

Ο Εκπρόσωπος μίλησε για  εμμονές του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου σε θέσεις, οι οποίες καταρρίπτονται με επιχειρήματα στην εμπεριστατωμένη επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας, και που οδήγησαν το ΔΗΚΟ στην αδικαιολόγητη καταψήφιση του προϋπολογισμού του κράτους.

Η απάντηση Κούσιου:

«Θεωρούμε πως η σημερινή ανακοίνωση του ΔΗΚΟ, με την οποία σχολιάζει την επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη προς τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, δεν απαντά σε κανένα σημείο επί της ουσίας των τεκμηριωμένων θέσεων και απαντήσεων που δίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα όσα το ΔΗΚΟ και ο Πρόεδρος του ήγειραν ως θέματα στην επιστολή που είχαν αποστείλει προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

 

Αντίθετα, η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ επαναλαμβάνει τις εμμονές του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου σε θέσεις, οι οποίες καταρρίπτονται με επιχειρήματα στην εμπεριστατωμένη επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας, και που οδήγησαν το ΔΗΚΟ στην αδικαιολόγητη καταψήφιση του προϋπολογισμού του κράτους».  

 

 

Home