Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κούσιος σε Νικόλα: Έχεις κουράσει τους πολίτες

Offsite Team -
23.01.2021 - 13:45

Κούσιος σε Νικόλα: Έχεις κουράσει τους πολίτες

Thumbnail
Νέα κόντρα ανάμεσα σε Προεδρικό και ΔΗΚΟ

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Προεδρικό και ΔΗΚΟ. Αυτή τη φορά αφορμή ήταν τα «καρφιά» του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μετά και τις αναφορές του Προέδρου της Δημοκρατίας, ήρθε η απάντηση από πλευράς ΔΗΚΟ, με τον Νικόλα Παπαδόπουλο να αναφέρει πως «ο Νίκος Αναστασιάδης είναι υπεύθυνος για τη διαφθορά και τα σκάνδαλα».

Οι αναφορές του Προέδρου του ΔΗΚΟ δεν έμειναν αναπάντητες, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο να παίρνει την σκυτάλη για δηλώσεις.

Όπως αναφέρει ο κ. Κούσιος, «Θα έπρεπε, ήδη, να είχε γίνει αντιληπτό από τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ ότι η συνέχιση της τοξικότητας που επιχειρεί και σήμερα ακόμα, με ανυπόστατους, αστήρικτους και κακόβουλους ισχυρισμούς κατά της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας έχουν κουράσει την κοινωνία και τους πολίτες».

Αυτούσια η δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

Η Κυπριακή Δημοκρατία και οι πολίτες της, από προχθές το απόγευμα έχουν κρατικό προϋπολογισμό, τον πιο κρίσιμο στην κυπριακή Ιστορία δεδομένης της πανδημίας, των οικονομικών συνεπειών της σε εργαζόμενους, νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Ένα προϋπολογισμό που είναι ο πιο κοινωνικός που υπήρξε ποτέ από καταβολής του κυπριακού κράτους, με αυξημένες δαπάνες στην υγεία για καταπολέμηση της πανδημίας, αλλά και αναπτυξιακές δαπάνες ενισχυμένες με εκατοντάδες εκατομμύρια και από την ΕΕ για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Θα έπρεπε, ήδη, να είχε γίνει αντιληπτό από τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ ότι η συνέχιση της τοξικότητας που επιχειρεί και σήμερα ακόμα, με ανυπόστατους, αστήρικτους και κακόβουλους ισχυρισμούς κατά της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας έχουν κουράσει την κοινωνία και τους πολίτες που ζητούν ενότητα στη βάση της αντιμετώπισης των προβλημάτων τους.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση ήταν και συνεχίζουν να είναι επικεντρωμένοι στην αντιμετώπιση της πανδημίας, των οικονομικών συνεπειών που επέφερε σε εργαζόμενους, οικογένειες και επιχειρήσεις και στην οικονομία εν γένει, καθώς και στην επανεκκίνηση της οικονομίας και την επιστροφή στην ανάπτυξη.

Ενόψει, μάλιστα, εξελίξεων στο κυπριακό πρόβλημα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί τους πάντες, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, να συμβάλουν λόγοις και έργοις στην ενότητα που απαιτεί η κρισιμότητα των στιγμών.

Home