Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κυβέρνηση: Το ΑΚΕΛ να πάψει να δημιουργεί την εντύπωση του χάους

Offsite Team -
29.09.2021 - 19:14

Κυβέρνηση: Το ΑΚΕΛ να πάψει να δημιουργεί την εντύπωση του χάους

Απαντά στις επικρίσεις ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση

Απάντηση στις επικρίσεις του ΑΚΕΛ δίνει η Κυβέρνηση μέσω της αναπληρώτριας  Κυβερνητικής Εκπροσώπου κ. Νιόβης Παρισινού.

Όπως ανέφερε η κ. Παρισινού, «κατά πάγια τακτική του το ΑΚΕΛ, όταν η πραγματικότητα δεν το εξυπηρετεί, δημιουργεί μία άλλη».

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Πρόσθεσε πως ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ κ. Ανδρέας Πασιουρτίδης, «επιχειρώντας να δώσει την εντύπωση ότι η χώρα μας βρίσκεται στη μαύρη λίστα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα ζητήματα που αφορούν το  κράτος δικαίου».

«Η αλήθεια, όμως, απέχει παρασάγγας από τους ισχυρισμούς του ΑΚΕΛ».

Την ίδια ώρα η κ. Παρισινού σημειώνει πως «η έκθεση της Κομισιόν περιγράφει με ακρίβεια τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτελέσει η χώρα μας σε κρίσιμους τομείς που αφορούν τη δικαιοσύνη, την καταπολέμηση της διαφθοράς, την ελευθερία της έκφρασης, την προστασία των δημοσιογράφων και την αντιμετώπιση Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων».

«Αν κάτι επισημαίνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και συνειδητά το παρακάμπτει ο κ. Πασιουρτίδης, είναι το γεγονός πως εκκρεμούν ενώπιον της Βουλής σημαντικά νομοθετήματα τα οποία έγκαιρα και σε πλήρη εναρμόνιση με το ευρωπαϊκό δίκαιο έχει καταθέσει η Κυβέρνηση».

Παράλληλα η αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος καλεί το ΑΚΕΛ να πάψει να δημιουργεί την εντύπωση του χάους.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

«Ας αναλάβει λοιπόν ο καθένας τις ευθύνες του έναντι των πολιτών και ας πάψει το ΑΚΕΛ να δημιουργεί την εντύπωση του χάους ικανοποιημένο που στη συνέχεια ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία καταγράφεται η «εντύπωση», αύξησης της διαφθοράς, στις διάφορες δημοσκοπήσεις».

Καταληκτικά σημειώνει πως «η αλήθεια που και σε αυτή την έκθεση καταγράφεται, όπως και άλλες ανάλογες, όπως η έκθεση της GRECO ή της Moneyvall, είναι πως η χώρα μας καθημερινά δημιουργεί θεσμούς και ένα ισχυρό δίχτ προστασίας από φαινόμενα διαφθοράς».

Home