Λ. Χριστοφόρου: Θα συνεχίσω να διεκδικώ με μαχητικότητα

Λ. Χριστοφόρου: Θα συνεχίσω να διεκδικώ με μαχητικότητα

Ο ευρωβουλευτής Λευτέρης Χριστοφόρου
«Τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσει να διεκδικεί με αποφασιστικότητα και μαχητικότητα τα δίκαια της πατρίδας μας»

Στις δηλώσεις του ο κ. Χριστόφορου εξέφρασε τις ευχαριστίες του «σε όλους τους Κύπριους πολίτες που προσήλθαν σ’ αυτή την γιορτή της Δημοκρατίας για την Ευρώπη μας».

«Η Ευρώπη μας είναι το σπίτι μας και οφείλουμε εκεί να βρισκόμαστε, να συμμετέχουμε, να διεκδικούμε», είπε.

Εξέφρασε επίσης «τις απεριόριστες, ευγνώμονες ευχαριστίες μου για μια ακόμη φορά προς τον Συναγερμικό κόσμο που με περιέβαλε με την αγάπη του και με την συγκίνηση που μου πρόσφερε σ’ αυτόν τον προεκλογικό αγώνα και θέλω να του πω ότι του οφείλω τα πάντα».

«Το μόνο που έχω να πω στον κάθε ένα και στην κάθε μια είναι ότι θα συνεχίσω να πράττω αυτό που έπρατα πάντα, δηλαδή να διεκδικώ με αποφασιστικότητα και μαχητικότητα, τα δίκαια της πατρίδας μας, τα δίκαια του Κυπριακού ελληνισμού, πιστός στα ευρωπαϊκά ιδεώδη, αλλά και στα συναγερμικά ιδεώδη», πρόσθεσε.

Απαντώντας σε ερώτηση για το γεγονός ότι το ποσοστό του ΔΗΣΥ σημείωσε μείωση ανέφερε ότι «ο Δημοκρατικός Συναγερμός παρά τις αντιξοότητες, παρά το ότι βρέθηκε μόνος να πολεμά έναντι όλων, κατόρθωσε να κρατηθεί στην πρώτη θέση».

Κατόρθωσε, είπε, «να στείλει το θετικό μήνυμα στην Ευρώπη ότι η κατ’ εξοχήν ευρωπαϊκή δύναμη της Κύπρου συνεχίζει να παραμένει στην πρωτιά και να δημιουργεί με θετικό πρόσωπο μια ευρωπαϊκή εικόνα για την πατρίδα μας».

Home