Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Λάβρος ο Πετρίδης με Χριστοδουλίδη

Offsite Team -
01.12.2021 - 19:47

Λάβρος ο Πετρίδης με Χριστοδουλίδη

Έριξε τα καρφιά του προς τον ΥΠΕΞ ο Υπουργός Οικονομικών - Έκανε λόγο για απαξίωση και υποκρισία

Λάβρος κατά του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Χριστοδουλίδη που απουσίαζε από τη σημαντική συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, ήταν στην ομιλία του ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης. 

Ο ΥΠΟΙΚ έριξε τα καρφιά του προς τον ΥΠΕΞ κατηγορώντας τον ότι απαξίωσε το Πολιτικό γραφείο αναφέροντας ότι άλλοι ξεκίνησαν Προεκλογική μπαίνοντας μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά στα πόδια άλλων υπουργών.

Έκανε λόγο για ασέβεια προς το κόμμα. Τόνισε ότι όλοι έχουν ανειλημμένες υποχρεώσεις και διερωτήθηκε ποια ήθη του ΔΗΣΥ δικαιολογούν τέτοιες συμπεριφορές. ‘’Και εμείς είχαμε ανειλημμένες υποχρεώσεις αλλά είμαστε εδώ’’, είπε.

 Ανέφερε επίσης ότι  η Προεδρολογία άρχισε από άλλους και όχι από το κόμμα. ‘’Πάει να διαλυθεί το κόμμα για εσωστρέφειες, τέρμα οι υποκρισίες’’ είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε να γίνουν σεβαστές οι διαδικασίες.

Αξιοσημείωτες είναι και οι παρεμβάσεις Ιωάννη Κασουλίδη και Παναγιώτη Δημητρίου. Στις δικές τους τοποθετήσεις επεσήμαναν ότι δεν θα επιτρέψουν και δεν πρέπει να επιτραπεί η επανάληψη του σεναρίου των Προεδρικών Εκλογών του 2003, όπου ο ΔΗΣΥ βρέθηκε με δύο υποψηφιότητες με αποτέλεσμα να χάσει τις εκλογές από τον Α’ γύρο. Σημείωσαν μάλιστα πως πρέπει να δημιουργηθεί Επιτροπή, η οποία να παρακολουθεί ενδεχόμενες κινήσεις από μέλη του κόμματος κινούνται εκτός των διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

Στις 12 Μαρτίου οριστικά ο υποψήφιος του ΔΗΣΥ

Θυμίζουμε ότι το Πολιτικό Γραφείο ενέκρινε ομόφωνα τις εισηγήσεις του Αβέρωφ Νεοφύτου και αποφασίστηκε όπως η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Προεδρικές Εκλογές 2023 γίνει την 10η Ιανουαρίου 2022 και το Ανώτατο Συμβούλιο το οποίο θα αποφασίσει οριστικά ποιος θα είναι ο υποψήφιος του ΔΗΣΥ πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου. 

Home