Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Λεωνίδου - Κύριε ελέησον! Είμαι στη Λίστα!

Offsite Team -
16.07.2020 - 12:57

Λεωνίδου - Κύριε ελέησον! Είμαι στη Λίστα!

Thumbnail
Δίνει στοιχεία στην δημοσιότητα ότι το στεγαστικό του δάνειο είναι εξυπηρετούμενο

Με έκπληξη έχει πληροφορηθεί πως το όνομα του περιλαμβάνεται στη «Λίστα Γιωρκάτζη» αναφέρει σε σημερινή του δήλωση ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Πανίκος Λεωνίδου.

Όπως αναφέρει έχει συνάψει στεγαστικό δάνειο με την πρώην Συνεργατική (νυν ΚΕΔΙΠΕΣ), για το οποίο δηλώνει κατηγορηματικά και απερίφραστα πως ήταν και είναι εξυπηρετούμενο και έχει συμπεριληφθεί στην δήλωση του για το πόθεν έσχες, η οποία βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Βουλής και αποτελεί την αληθή εικόνα της οικονομικής του κατάστασης. 

>>>>>>> Διαβάστε επίσης: Μετά το φιάσκο με Σιζόπουλο και η Χριστιάνα στη Λίστα Γιωρκάτζη

Προς επιβεβαίωση των όσων έχω αναφέρει πιο πάνω, ο κύριος Λεωνίδου επισημοποιεί σχετικό πιστοποιητικό της τράπεζας, το οποίο θα κατέθεσε στην Βουλή μαζί με τις σχετικές καταστάσεις λογαριασμών, που φαίνεται ξεκάθαρα ότι καταβάλλονται ανελλιπώς όλες οι δόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του δανείου. Περαιτέρω δηλώνει ότι είναι εγγυητής σε φοιτητικό δάνειο του γιου του, το οποίο επίσης είναι εξυπηρετούμενο και καταβάλλονται ανελλιπώς οι δόσεις . 

Η συμπερίληψη του ονόματος του στην λίστα τονίζει προφανώς και είναι λανθασμένη και θα απαιτήσει να διερευνηθεί το πως και το γιατί το δικό του όνομα έχει συμπεριληφθεί στη σχετική λίστα. Δυστυχώς φαίνεται πως η «Λίστα Γιωρκάτζη» συντάχθηκε πρόχειρα ή και κακόπιστα, είναι ανακριβής και παραπλανητική επισημαίνει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ. 

Καταληκτικά επισημαίνει ότι το πιο δυσάρεστο είναι ότι αυτά τα λάθη που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θα επιτρέψουν σε πρόσωπα που πραγματικά έτυχαν ευνοϊκής, η προνομιακής μεταχείρισης, με διαγραφές δανείων και χαριστικά επιτόκια να ξεφύγουν του απαραίτητου ελέγχου.

A

 

Home