Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μαυρογιάννης: Η Κύπρος μπορεί να γυρίσει σελίδα

Offsite Team -
05.10.2022 - 17:50

Μαυρογιάννης: Η Κύπρος μπορεί να γυρίσει σελίδα

Ικανοποίηση για την ιδιαίτερα μαζική και δυναμική εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης παρουσίασε χθες βράδυ το όραμα και την πρόταση διακυβέρνησης για την Κύπρο του αύριο. 

Σε μία ιδιαίτερα μαζική και δυναμική εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας, παρουσία πολλών προσωπικοτήτων και πλήθος κόσμου, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης δήλωσε ότι διεκδικεί την αλλαγή μαζί με τους πολλούς. Διεκδικεί ο τόπος μας να γυρίσει σελίδα, για μία κοινωνία που θα ευημερούν οι πολλοί, θα υπάρχει διαφάνεια, χρηστή διοίκηση, λογοδοσία, με αυτούς που κυβερνούν να είναι πρώτα και κύρια οι ίδιοι παράδειγμα ήθους και εντιμότητας.  

1

Ανέπτυξε το όραμα του για την αλλαγή στην παιδεία, την οικονομία, την ενεργειακή πολιτική, ενώ αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες προτάσεις για τα θέματα της ακρίβειας, του στεγαστικού προβλήματος, του μεταναστευτικού, της κοινωνικής πολιτικής και των εργασιακών δικαιωμάτων. 

Σε ότι αφορά το Κυπριακό, ο Α. Μαυρογιάννης δήλωσε απερίφραστα ότι το αδιέξοδο μπορεί να σπάσει με αξιοπιστία, προσήλωση και απόλυτη επιμονή σε όσα συμφωνήθηκαν και στο κεκτημένο της διαδικασίας. 

1

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ανέφερε ότι το βασικό διακύβευμα των προεδρικών εκλογών είναι αν θα συνεχίσουμε όπως είμαστε ή αν θα αλλάξουμε, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα ότι η Κύπρος μπορεί να γυρίσει σελίδα, μπορεί να κάνει πράξη την αλλαγή. 

Ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη η προοδευτική διακυβέρνηση στον τόπο μπορεί να βάλει την Κύπρο ξανά στη θέση που της αξίζει και να δώσει ελπίδα και προοπτική για τις αυριανές γενιές, έδωσε η μαζική, δυναμική εκδήλωση-παρουσίαση του προγράμματος του ανεξάρτητου υποψήφιου για την προεδρία της Δημοκρατίας Ανδρέα Μαυρογιάννη αναφέρει σε σημερινή του ανακοόνωση το ΑΚΕΛ. 

Όπως σημειώνει μια εκδήλωση που μετατράπηκε σε συλλαλητήριο, το πρώτο μεγαλειώδες που γνώρισε η πλατεία Ελευθερίας έπειτα από πολλά χρόνια. Με τη παρουσία και τον ενθουσιασμό του ο κόσμος έδωσε μια νέα δυναμική στον στόχο της εκλογικής νίκης το Φεβρουάριο. Το δε περιεχόμενο του προγράμματος του Α. Μαυρογιάννη αγκαλιάστηκε από τις χιλιάδες των παρόντων για να γίνει λάβαρο διεκδίκησης στους αγώνες που θα ακολουθήσουν για επίτευξη της προοδευτικής αλλαγής που θέλει και επιζητά η κυπριακή κοινωνία.

Την στήριξη τους στην ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη εξέφρασαν με την παρουσία και τα ηχηρά μηνύματά τους προσωπικότητες από το χώρο πέραν της Αριστεράς που συστρατεύονται στην μάχη της αλλαγής. Η αξιοπιστία, το διεθνές κύρος, το ήθος και η ειλικρίνεια του Ανδρέα Μαυρογιάννη είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που εκτιμά και αναγνωρίζει ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι της κυπριακής κοινωνίας.

Το ΑΚΕΛ και ο κόσμος της Αριστεράς, μαζί με χιλιάδες άλλους πολίτες που θέλουν να γυρίσει σελίδα ο τόπος, συνεχίζουν τον αγώνα για την προοδευτική αλλαγή στη διακυβέρνηση του τόπου, με την εκλογή του Ανδρέα Μαυρογιάννη στην Προεδρία της Κύπρου. Γιατί η Κύπρος μπορεί και της αξίζει.

Home