Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μαυρογιάννης: Η ομογένεια Λονδίνου αγκαλιάζει προοδευτική αλλαγή

Offsite Team -
15.11.2022

Μαυρογιάννης: Η ομογένεια Λονδίνου αγκαλιάζει προοδευτική αλλαγή

Σε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο ο υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης

Συναντήσεις με την κυπριακή παροικία, πραγματοποίησε χθες ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, έτυχε θερμής υποδοχής από εκατοντάδες συμπατριώτες μας στην περιοχή Palmers Green του Enfield, όπου επισκέφθηκε καταστήματα και άλλες επιχειρήσεις, ανταλλάζοντας απόψεις για τα ζητήματα που αφορούν την κυπριακή διασπορά.

Το βράδυ της Δευτέρας, διεξήχθη πολιτική συγκέντρωση στο Κυπριακό Κοινοτικό Κέντρο, ενώπιον πλήθους Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων. Κατά τη διάρκεια της, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης επισήμανε πως στόχος της υποψηφιότητας του είναι η επίτευξη μίας μεγάλης προοδευτικής αλλαγής στη διακυβέρνηση του τόπου και στις συνθήκες ζωής των Κυπρίων.

Αναφερόμενος στο Κυπριακό τόνισε ότι, αν δεν επιδιώξουμε χωρίς παλινωδίες τη λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, με πολιτική ισότητα, τότε η διχοτόμηση θα θεμελιωθεί.

κ,γηηβθμθυ

Πρόσθεσε ότι, πρέπει να επιμείνουμε στο κεκτημένο της διαδικασίας, στα σχετικά Ψηφίσματα, στις συγκλίσεις που έχουν υπάρξει και στα έξι σημεία του ΓΓ του ΟΗΕ, όπως διαμορφώθηκαν στο Κραν Μοντανά το 2017.

Υπογράμμισε ότι, εάν συνεχιστεί η παρούσα διακυβέρνηση με τις δυνάμεις της συντήρησης, είτε είναι με το γνήσιο πρωτότυπο είτε με την κακέκτυπη απομίμηση, θα δοθεί συνέχεια στη θλιβερή δεκαετία που θα ενταφιάσει το Κυπριακό εντελώς.

«Πρέπει να ξέρουμε ότι είναι η πιο καθοριστική στιγμή στην ιστορία του τόπου, καθώς παίζουμε στο τέλος της παράτασης», σημείωσε.

Ο Α. Μαυρογιάννης ανέφερε επίσης ότι η αξιοπιστία έχει καταρρακωθεί και στο εσωτερικό της χώρας, λόγω των «χρυσών» διαβατηρίων και των επανειλημμένων φαινομένων διαφθοράς.

Κλείνοντας τόνισε πως, η πρόταση διακυβέρνησής του, επικεντρώνεται στη διαμόρφωση εκείνων των πολιτικών, που θα επιφέρουν την ευημερία του κοινωνικού συνόλου σε ένα κράτος δικαίου, ίσων ευκαιριών, χρήστης διοίκησης και λογοδοσίας.

χυηφυκτγ

Home