Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μαυρογιάννης: Οι κυβερνώντες ξεθάβουν μουσεία προς τιμήν Γρίβα

Offsite Team -
25.11.2022 - 12:24

Μαυρογιάννης: Οι κυβερνώντες ξεθάβουν μουσεία προς τιμήν Γρίβα

«Στόχος δεν είναι να κερδίσουμε μόνο τις εκλογές, αλλά και το μεγάλο στοίχημα για τον τόπο μας»

Περιοδεία στην πόλη και επαρχία Πάφου, πραγματοποίησε χθες ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο Α. Μαυρογιάννης πραγματοποίησε δύο πολιτικές συγκεντρώσεις στον Δήμο Γεροσκήπου και στην κοινότητα της Χλώρακας.

Κατά τις ομιλίες του που διεξήχθησαν με τη  μαζική συμμετοχή πολιτών, ο Α. Μαυρογιάννης τόνισε πως ο τόπος μας, έχει απόλυτη ανάγκη να τερματιστούν οι πολιτικές που εφαρμόζει η απερχόμενη κυβέρνηση.

1

Τόνισε πως κατά την τελευταία δεκαετία, έχουμε δει σωρεία φαινομένων διαπλοκής και διαφθοράς και πως οι συνέπειες τους είναι το άλυτο Κυπριακό, η ακρίβεια στα αγαθά, οι τιμές στα καύσιμα και η φτωχοποίηση.

Πρόσθεσε πως, οι κυβερνώντες αντί να επικεντρωθούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, ξεθάβουν μουσεία προς τιμήν του Γρίβα.

«Έχουμε στόχους και όραμα για αυτόν τον τόπο και να δούμε καλύτερες ημέρες». ανέφερε.

Τόνισε πως, μετά από τα πέντε χρόνια διακυβέρνησης, θέλει να μπορεί να βλέπει τους πολίτες στα μάτια και να λέει πως καταφέραμε και εκπληρώσαμε τους στόχους μας, πως κάναμε το χρέος μας για αυτό τον τόπο και καταφέραμε να τον αλλάξουμε προς το καλύτερο.

1

Μιλώντας για το Κυπριακό Ζήτημα, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης υπογράμμισε ότι βρισκόμαστε σε αδιέξοδο και πως η Τουρκία προσπαθεί να δημιουργήσει νέα τετελεσμένα. Για την αντιστροφή αυτής της πορείας, ανέφερε ότι χρειάζεται να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο και να δημιουργήσουμε την ελπίδα ακόμη και από την πέτρα.

«Χρειάζεται να δημιουργήσουμε τις οργανικές συνθήκες ειρήνης με τους Τουρκοκύπριους, αλλά και με την ΕΕ και τα κράτη της Αν. Μεσογείου», σημείωσε.

Καταλήγοντας, τόνισε πως στόχος της διακυβέρνησής του, είναι ένα κράτος που να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και να αφουγκράζεται τους πολίτες.

Home